Ko poslednji pobednik (116)

1. Ma da, dobro nam je. Kako su nas vratili sa one javne strane, imam osećaj kao da mogu da pritvorim vrata od sobe.

2. Jel taj siledžija priča o sebi u treće licu ili kako? :))

Hahaha, madafaka, od sad se zovemo atomsko sklonište! :)

3. Ja sam bio ugnjetavan! Imam hroničan bol u zadnjem delu vrata! :)

4. Dobro veče teta Gogo! :D

Bre,sve neki moji rođaci ovde :))
    Gde ste bando moja,š'a ima? :))

5. A ja sam tek malopre video da je u igrama, pitam se već par dana gde je... nema je u aktivnim...
    ajde sad, moram da idem, san dobija bitku...
    LAKU NOĆ!!!

6. Narode, žao mi je što vas napuštam kad je dobro zezanje, ali ću zaspati za kompom. :) Budite mi lepi i nasmejani, voli vas čika Pekky. :))

7. Vozdra,umetniče :)

8. A tebe su, mučenika, tako klepali... c,c,c... ja da sam išla sa tobom u razred ja bih te branila šestarom!

Gogili, ništa nema, traćim vreme...

9. Piii,ko vam kriv kad niste ocepili spavku popodne,ko ja :)
    Mada ,nije da ne bih zadžonjala.

10. A tebe su, mučenika, tako klepali... c,c,c... ja da sam išla sa tobom u razred ja bih te branila šestarom!

hahaha... i branila me jedna drugarica, Nina! Posle je otišla u Ameriku, pa ja naebo! :D
    Majke mi! :)
    Pozdrav pekiša, madafaka!

11. Pozdrav, momci. Lepo spavajte!

E, ostavila te na cedilu... Ni šestar ti nije ostavila u amanet? Pa nije joj to lepo! :)

12. Laku noć svim spavačima!

13. A ja učim sina da ne udara devojčice..c,c,c,gadno sam pogrešila.. :)

14. Gogo, danas klepa ko koga stigne, nema tu muško, žensko... Sve borba za goli život. Luda deca... Sve krivi roditelji...

15. ...a onda smo se mi sitnurija okupili, i okončali strahovladu Miloša Groznog! :)

16. Jbmmu,ja vOspitana "od starog šloga"...upropastih dete! :P

17. Stvarno, Gogo, nije pametan čovek... Ako ga vaspitaš kako valja, ono najealo, ako ga vaspitaš kako ne valja najeali svi oko njega...

Šanzam (aha! kako sam navežbala!), i jeste mu otimali užinu?! :)

18. Jeee,Šanzam,siroto tetkino,kako vuče traume iz škole..
    Lepo ja kažem da škola niš' ne valja! :/

19. Ma! Ništa što konjski steroidi i odlomljena noga od stolice ne mogu da reše! :)

20. ...ne volem ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk, od njih ništa dobro nije došlo...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.