Ma da, dobro nam je. Kako su nas vratili sa one javne strane, imam osećaj kao da mogu da pritvorim vrata od sobe.
Jel taj siledžija priča o sebi u treće licu ili kako? :))
Hahaha, madafaka, od sad se zovemo atomsko sklonište! :)
Ja sam bio ugnjetavan! Imam hroničan bol u zadnjem delu vrata! :)
Bre,sve neki moji rođaci ovde :)) Gde ste bando moja,š'a ima? :))
A ja sam tek malopre video da je u igrama, pitam se već par dana gde je... nema je u aktivnim... ajde sad, moram da idem, san dobija bitku... LAKU NOĆ!!!
Narode, žao mi je što vas napuštam kad je dobro zezanje, ali ću zaspati za kompom. :) Budite mi lepi i nasmejani, voli vas čika Pekky. :))
Vozdra,umetniče :)
A tebe su, mučenika, tako klepali... c,c,c... ja da sam išla sa tobom u razred ja bih te branila šestarom!
Gogili, ništa nema, traćim vreme...
Piii,ko vam kriv kad niste ocepili spavku popodne,ko ja :) Mada ,nije da ne bih zadžonjala.
hahaha... i branila me jedna drugarica, Nina! Posle je otišla u Ameriku, pa ja naebo! :D Majke mi! :) Pozdrav pekiša, madafaka!
Pozdrav, momci. Lepo spavajte!
E, ostavila te na cedilu... Ni šestar ti nije ostavila u amanet? Pa nije joj to lepo! :)
Laku noć svim spavačima!
A ja učim sina da ne udara devojčice..c,c,c,gadno sam pogrešila.. :)
Gogo, danas klepa ko koga stigne, nema tu muško, žensko... Sve borba za goli život. Luda deca... Sve krivi roditelji...
...a onda smo se mi sitnurija okupili, i okončali strahovladu Miloša Groznog! :)
Jbmmu,ja vOspitana "od starog šloga"...upropastih dete! :P
Stvarno, Gogo, nije pametan čovek... Ako ga vaspitaš kako valja, ono najealo, ako ga vaspitaš kako ne valja najeali svi oko njega...
Šanzam (aha! kako sam navežbala!), i jeste mu otimali užinu?! :)
Jeee,Šanzam,siroto tetkino,kako vuče traume iz škole.. Lepo ja kažem da škola niš' ne valja! :/
Ma! Ništa što konjski steroidi i odlomljena noga od stolice ne mogu da reše! :)
...ne volem ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk, od njih ništa dobro nije došlo...
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ma da, dobro nam je. Kako su nas vratili sa one javne strane, imam osećaj kao da mogu da pritvorim vrata od sobe.
Jel taj siledžija priča o sebi u treće licu ili kako? :))
Hahaha, madafaka, od sad se zovemo atomsko sklonište! :)
Ja sam bio ugnjetavan! Imam hroničan bol u zadnjem delu vrata! :)
Bre,sve neki moji rođaci ovde :))
Gde ste bando moja,š'a ima? :))
A ja sam tek malopre video da je u igrama, pitam se već par dana gde je... nema je u aktivnim...
ajde sad, moram da idem, san dobija bitku...
LAKU NOĆ!!!
Narode, žao mi je što vas napuštam kad je dobro zezanje, ali ću zaspati za kompom. :) Budite mi lepi i nasmejani, voli vas čika Pekky. :))
Vozdra,umetniče :)
A tebe su, mučenika, tako klepali... c,c,c... ja da sam išla sa tobom u razred ja bih te branila šestarom!
Gogili, ništa nema, traćim vreme...
Piii,ko vam kriv kad niste ocepili spavku popodne,ko ja :)
Mada ,nije da ne bih zadžonjala.
hahaha... i branila me jedna drugarica, Nina! Posle je otišla u Ameriku, pa ja naebo! :D
Majke mi! :)
Pozdrav pekiša, madafaka!
Pozdrav, momci. Lepo spavajte!
E, ostavila te na cedilu... Ni šestar ti nije ostavila u amanet? Pa nije joj to lepo! :)
Laku noć svim spavačima!
A ja učim sina da ne udara devojčice..c,c,c,gadno sam pogrešila.. :)
Gogo, danas klepa ko koga stigne, nema tu muško, žensko... Sve borba za goli život. Luda deca... Sve krivi roditelji...
...a onda smo se mi sitnurija okupili, i okončali strahovladu Miloša Groznog! :)
Jbmmu,ja vOspitana "od starog šloga"...upropastih dete! :P
Stvarno, Gogo, nije pametan čovek... Ako ga vaspitaš kako valja, ono najealo, ako ga vaspitaš kako ne valja najeali svi oko njega...
Šanzam (aha! kako sam navežbala!), i jeste mu otimali užinu?! :)
Jeee,Šanzam,siroto tetkino,kako vuče traume iz škole..
Lepo ja kažem da škola niš' ne valja! :/
Ma! Ništa što konjski steroidi i odlomljena noga od stolice ne mogu da reše! :)
...ne volem ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk, od njih ništa dobro nije došlo...