Ćuti,bila si ovde po ceo dan iz nekih manje prijatnih razloga..kako da se ne sećam.. :)
Ne znam šta bi sa Baninijem,nema ga celu večnost.Mislim da je on više na fejsu nego ovde.Proveri njegov profil,ko će ga znati.. :)
Ne znam,sad kradem vreme do tri,kad mi počinju časovi -do šest,pa u devet još jedan čas..izmrcvarena sam debelo,deca uplašena,počeli pismeni,kontrolni,pa saleću...
nemam vremena ni da uzmem svežeg vazduha.
i dalje idem na tai-chi,Bože zdravlja,ići ću na leto i na seminar,bar nedelju dana.Jedva čekam!Malo da izluftiram mozak! :))
Ovde na Vuki-vidiš-ima dosta novog sveta,sve ok likovi,mada ne bi bilo zgoreg da se malo više aktiviraju i oni koji su nas dočekali ovde.. :)
Jao,citi,ja se tebi divim!Kako umeš da budeš kul,u bilo kakvim situacijama..ja sam ko tempirana bomba..
Godine,valjda,hahahah :))
(Mislim ,moje ) :)))
E,idem sad da se pripremim,budi mi pozdravljena i dođi bre češće na ovu igricu,ja skoro jedino ovde "obitavam " :))**
Šta ima, narode? :)
Cao, odoh na fudbal...
Ima da sam se ja sad najela i spremna sam za nove radne pobede :))
Ćao, madafaka...
E, i danas da se upišem-red je.. :)
sta radite? :)
samo da vas upozorim.. bicu pobednik ovoga puta.. ;D
Eeee,citi :))Šta ima kod tebe? :))
Pa,ne mož' to tako-sad si banula ,pa d'pobediš! :)))
znas ti mene gogo.. nego reci mi kako si? dugo te ne videh.. :D
Pa,da kažem da je sve ok :) :čuk,čuk u drvo:
Ništa se ne menja,a to je dobro :)
Uhvatile me obaveze,svrćem ovde,ali ne mogu baš onako dugo i često kao pre.. :/
eeeh... kako smo pre... po ceo dan sam bila ovde a vi ste mi bili podrska.. ;))
secas se?
...
st je bilo sa banetom?
Ćuti,bila si ovde po ceo dan iz nekih manje prijatnih razloga..kako da se ne sećam.. :)
Ne znam šta bi sa Baninijem,nema ga celu večnost.Mislim da je on više na fejsu nego ovde.Proveri njegov profil,ko će ga znati.. :)
hahaah.. i to sto kazes.. :**
ajd pricaj nesto.. sta se sve izdesavalo za ovo vreme?
Ne znam,sad kradem vreme do tri,kad mi počinju časovi -do šest,pa u devet još jedan čas..izmrcvarena sam debelo,deca uplašena,počeli pismeni,kontrolni,pa saleću...
nemam vremena ni da uzmem svežeg vazduha.
i dalje idem na tai-chi,Bože zdravlja,ići ću na leto i na seminar,bar nedelju dana.Jedva čekam!Malo da izluftiram mozak! :))
Ovde na Vuki-vidiš-ima dosta novog sveta,sve ok likovi,mada ne bi bilo zgoreg da se malo više aktiviraju i oni koji su nas dočekali ovde.. :)
eeeh... samo opusteno.. ;))
pa da.. dosta novih upoznah ovde..a od starih nikog posebnohg ne videh... sta ces! :))
Jao,citi,ja se tebi divim!Kako umeš da budeš kul,u bilo kakvim situacijama..ja sam ko tempirana bomba..
Godine,valjda,hahahah :))
(Mislim ,moje ) :)))
E,idem sad da se pripremim,budi mi pozdravljena i dođi bre češće na ovu igricu,ja skoro jedino ovde "obitavam " :))**
hehehe.. teras me da crvenim jer mi laskas.. ;)
važi.. javljam ti se cim mogu.. :*
mlada si ti još!
nanananana HEJ! nananana....
ojojojojojojo
Helou