Ko poslednji pobednik (116)

1. Šta ima, narode? :)

2. Cao, odoh na fudbal...

3. Ima da sam se ja sad najela i spremna sam za nove radne pobede :))

Ćao, madafaka...

4. E, i danas da se upišem-red je.. :)

5. samo da vas upozorim.. bicu pobednik ovoga puta.. ;D

6. Eeee,citi :))Šta ima kod tebe? :))
    Pa,ne mož' to tako-sad si banula ,pa d'pobediš! :)))

7. znas ti mene gogo.. nego reci mi kako si? dugo te ne videh.. :D

8. Pa,da kažem da je sve ok :) :čuk,čuk u drvo:
    Ništa se ne menja,a to je dobro :)

Uhvatile me obaveze,svrćem ovde,ali ne mogu baš onako dugo i često kao pre.. :/

9. eeeh... kako smo pre... po ceo dan sam bila ovde a vi ste mi bili podrska.. ;))

secas se?

...

st je bilo sa banetom?

10. Ćuti,bila si ovde po ceo dan iz nekih manje prijatnih razloga..kako da se ne sećam.. :)
    Ne znam šta bi sa Baninijem,nema ga celu večnost.Mislim da je on više na fejsu nego ovde.Proveri njegov profil,ko će ga znati.. :)

11. hahaah.. i to sto kazes.. :**

ajd pricaj nesto.. sta se sve izdesavalo za ovo vreme?

12. Ne znam,sad kradem vreme do tri,kad mi počinju časovi -do šest,pa u devet još jedan čas..izmrcvarena sam debelo,deca uplašena,počeli pismeni,kontrolni,pa saleću...
    nemam vremena ni da uzmem svežeg vazduha.

i dalje idem na tai-chi,Bože zdravlja,ići ću na leto i na seminar,bar nedelju dana.Jedva čekam!Malo da izluftiram mozak! :))
    Ovde na Vuki-vidiš-ima dosta novog sveta,sve ok likovi,mada ne bi bilo zgoreg da se malo više aktiviraju i oni koji su nas dočekali ovde.. :)

13. eeeh... samo opusteno.. ;))

pa da.. dosta novih upoznah ovde..a od starih nikog posebnohg ne videh... sta ces! :))

14. Jao,citi,ja se tebi divim!Kako umeš da budeš kul,u bilo kakvim situacijama..ja sam ko tempirana bomba..
    Godine,valjda,hahahah :))
    (Mislim ,moje ) :)))
    E,idem sad da se pripremim,budi mi pozdravljena i dođi bre češće na ovu igricu,ja skoro jedino ovde "obitavam " :))**

15. hehehe.. teras me da crvenim jer mi laskas.. ;)

važi.. javljam ti se cim mogu.. :*

16. nanananana HEJ! nananana....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.