S obzirom da će nas biti bar 40, roštiljanje za toliki broj ljudi je gotovo nemoguće, ponašajte se kao na ekskurziji, ponesite ranac sa klopom za izlet, sendviči, grickalice, pekarski proizvodi, stavićemo sve na gomilu i podeliti bratski. Bratstvo jednistvo! Svi za jednog, jedan za sve! Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Što se tiče pića, takođe ponesite, pivo, vino, sokove, ko šta voli. Ali uglavnom pivo, vino i domaću radžu i sokove. E da, i valjalo bio uzeti plastične čaše, ali to ćemo se već dogovoriti. :)
Ovo je postavljeno u uvodni post. Da li se svi slažu sa ovim? :)
E da i za ovaj kotlić se apsolutno slažem. :)
ponesite ranac sa klopom za izlet, sendviči, grickalice, pekarski proizvodi, stavićemo sve na gomilu i podeliti bratski. Bratstvo jednistvo! Svi za jednog, jedan za sve! Smrt fašizmu, sloboda
pa trulo mi je da banem u kafić i kažem: izvin'te, znam da radite za neku tamo crkavicu i ja ovde nisam ništa kupila al' cirkam vops ceo dan i znate bešika mi se popela do brade pa bih stvarno da šoram, ako me razumete xD
pa trulo mi je da banem u kafić i kažem: izvin'te, znam da radite za neku tamo crkavicu i ja ovde nisam ništa kupila al' cirkam vops ceo dan i znate bešika mi se popela do brade pa bih stvarno da šoram, ako me razumet
А да само запалиш у веце? мислим што мора да питаш ишта лололол
Rasitniću jedno 100 dinara po 10 u metalu, ako baba sera pokuša da vam vadi oči što oćete za dž da joj piškite po minulom radu!
Ajd da organizujemo prvi Vukajlija turnir u pravljenju žabica a? Pobednik nek bira šta će da pije...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
S obzirom da će nas biti bar 40, roštiljanje za toliki broj ljudi je gotovo nemoguće, ponašajte se kao na ekskurziji, ponesite ranac sa klopom za izlet, sendviči, grickalice, pekarski proizvodi, stavićemo sve na gomilu i podeliti bratski. Bratstvo jednistvo! Svi za jednog, jedan za sve! Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Što se tiče pića, takođe ponesite, pivo, vino, sokove, ko šta voli. Ali uglavnom pivo, vino i domaću radžu i sokove. E da, i valjalo bio uzeti plastične čaše, ali to ćemo se već dogovoriti. :)
Ovo je postavljeno u uvodni post. Da li se svi slažu sa ovim? :)
E da i za ovaj kotlić se apsolutno slažem. :)
E, tako :)
nedam da mi umachu u kotlic!
Ma riblji paprikaš neki da padne bre Pajko, čisto da se vidi ko su alasi!!!2 :))))
nisam spremao paprikas moze corba, no planiram stapove da preselim na adu taj dan :)
Ај реците ми, јел вари неко од вас, или само ја лололо?
Nemoj mi budit' prošlos', osim ako se ne pojavljuješ sa dugo očekivanim flying dutchmanom. :)
Jebeš mi mater, Reme, pa kol'ko ću ja morat' da vučem? Nema veze, ovog puta sam tovarni magarac..:)
Gde ćemo da piškimo?
+1
pa jebemu mater ima na adi prokletih vecea a i ima kafica! Nismo u dzungli lololo
ako dodjemo uro5h (za neobavestene on je moj brat) i ja, donosimo profi fotoaparat i slikamo se ceo dan ^^
pa trulo mi je da banem u kafić i kažem: izvin'te, znam da radite za neku tamo crkavicu i ja ovde nisam ništa kupila al' cirkam vops ceo dan i znate bešika mi se popela do brade pa bih stvarno da šoram, ako me razumete xD
zar postoji neka druga poJenta okupljanja? lololo
a đe ćemo da se DROGIRAMO??????
А да само запалиш у веце? мислим што мора да питаш ишта лололол
pored tolike šume, koji će ti wc? to je kao prvo. kao drugo, na adi ima javnih wc-a na svakih 10 metara. problem rešen.
e ko ne zna put do wc-a ja će JE vodim...i će stojim ispred vrata da ne bane neko...
hahahaha eto džentlmena niotkuda :)
Rasitniću jedno 100 dinara po 10 u metalu, ako baba sera pokuša da vam vadi oči što oćete za dž da joj piškite po minulom radu!
Ajd da organizujemo prvi Vukajlija turnir u pravljenju žabica a? Pobednik nek bira šta će da pije...
pored tolike šume, koji će ti wc? to je kao prvo. kao drugo, na adi ima javnih wc-a na svakih 10 metara. problem rešen.
Apsolutno. Dok će muški drveće i omanje žbunove da oplemenjuju, tako da smo sve rešili.
PM EDIT:
Sviđa mi se, nema moje tvoje, nego naše! Komunizam se rađa ponovo. Nagrada je primamljiva.
svi zivi pisaju u vodi sad se pravite kulturni pa idete u wc