Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. izvini mess, devojko, a gde si?! sta ti je to vaznije od bleje na adi sa ludacima?

2. Idem u otadžbinu bre, praznici, praznici! Uostalom, dosta sam ćasi za telefon i USB-ova izgubila u vašem društvu, mislim da bi ovo druženje u prirodi gde ima dosta trave i žbunja bilo pogubno za moju ličnu imovinu :D

3. heheheh e pa dobro, ako ides u otadzbinu ondak je to skroz okej ;)

4. cekamo vukajlijasice pa da se lopatamo:)

5. ispala jbga....ipak necu doci cara me vodi na masnoguze babe koje dobroplacaju...jbga drugi put sigurno dolazim

6. Jel dolazi neko na kraju jebem vas ažurne?!

7. Ja čekam taštu da presudi

8. Oćeš da ja njoj da presudim ako ti je lakše?

9. Jes' pa onda da moram na saučešće i na sahranu, i da tješim đevojku i kurac onda dođem

10. Oš da mi dođemo dole?

11. Nema elek, ostaćeš samo ti i prase koje će da cvrči na žaru. Dobro, ipak samo ti. Znamo šta će se desiti prasetu.

12. Ja postim, sad je Ramazan.

13. Oš da mi dođemo dole?

Aj, ja sam za

14. Ja dolazim 100% , al u papučama...

15. Ja ću u patikama. A poneću i čizme, ako bude neke jurnjave za krmcima.

16. I ŠTA SAD DA OBUČEM, NIŠTA MI NIJE JASNO???

17. ako pitaš dečake - nešto što se lako skida ;)

18. To što lemaja kaže, mada radi mene ćeš moć i gola ako dođem, ja neću smjet da pr'nem

19. Ih, da se skidam tamo u prirodi... Izgleda da ne znate u kom sam fazonu xD

20. SMare prepušti meni đevojku, a tebi nek baba malo pokaže prirodne ljepote Beograda jadan!

E ljudi ja ću da ponesem verovatno pivo u rancu, ali pošto ne ostajem dugo neće biti za sve, zato odmah rezervišite limenku dok ima mesta.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.