- a
kako sam ga propustila, samo tako!
a bila sam dan kasnije u NS i zajebavala čoeka da sam kupila karte i da i večeras kao onu noć na egzitu mora ići sa mnom pa se sjebo :))) jer je ganjo tipa iz šutke da ga SAD ĆU GA PUKNUT U PLUĆA al ga nije puko...
Manu Čao je najbolji, džaba je.
aurora072kako sam ga propustila, samo tako!
a bila sam dan kasnije u NS i zajebavala čoeka da sam kupila karte i da i večeras kao onu noć na egzitu mora ići sa mnom pa se sjebo :))) jer je ganjo tipa iz šutke da ga SAD ĆU GA PUKNUT U PLUĆA al ga nije puko...
Manu Čao je najbolji, džaba je.LJudi, kako se ovo prevodi? Ja nikako ne mogu da shvatim šta AUrora oće da kaže.
- a
To je zato što si ti odakle jesi a ja nisam...
Bili na egzitu, normalno, Manu Čao je moj idolišen, čoek naravno ćene al ajd vazda se šlepa da ja ne napravim kakvu glupost, i krene dernek, neću sad spominjati određene nussupstancije i tako...lik ispred pijan kao majka go kao od majke rođen, ima samo kupaći na sebi krene u šutku, gdeš u šutku na tolki narod, ne smem se ja ni okrenuti da vidim ovom facu, al dernek i šutka ne prestaju, okrenem se konačno i vidim ovaj moj fata, al bukvalno pokušava uhvatiti lika da ga *smesti* na mesto. Ovaj mu migolji, normalno sve šutkajući se a meni moj čoek kaže Mamu mu jebem! Ne mogu ga ufatiti, klizi mi ko riba!
eto carooooo je l' ti jasnooooo???? 
Ja sam skontao da je neka frka ispala i da se neki nadrogirani peder debilisao kroz marvu. Ali ne kontam ko je tvoj čovek i koje je njegova uloga u svemu tome. Bio sam i ja na manu čao bas te veceri ali nakkave pedere nisam video.
i sta ti znači da ga smjesti na mejsto? jel to da mu odvali glavu ili da ga odvede do hitne pomoći?
- a
Mi bili ljudi u masi, je l' sad jasno? Aj što čoeku nije bilo vopra što se unela mara na đavu nego kad je počo koncert tamo neki lik skakutao a ovaj moj ga dovatio za u plućo, sad jasno? Pa pošto bi ga inače spuco oma, nije mogo jer je lik znojav pa klizav ko riba. eto.
- a
Što? I ti se znojiš puno na šutki?
- a
Ha? Kakve veze ima s bilo čim moj post evociranja uspomena na prvi koncert Manu Čao-a na kojem sam prisustvovala? Jesi ti bio tamo? Ili šta?