Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja bih u suštini došao da obavim to ispijanje piva sa svim ovim ljudima sa kojima se pojedinačno već mesecima neuspešno dogovaram, usled moje neažurnosti i hronične neorganizacije. Ovako vas vidim sve o istom trošku i miran sam godinu dana. Predlažem da lokacija ostane oblomov, pošto su ljudi u više navrata izrazili spremnost da nas istrpe, rade do osam ujutro ako treba, a i nema nekog skupog potencijalno - lomljivog inventara unutra.
E pošto sam ja inicirao, a ne mogu sve sam da radim, na vama je da organizujete datum i ljude. Mislim da se s.o.s ranijih godina baktao sa tim nezahvalnim aktivnostima, tako da ako je voljan možete njega napasti, a dobar je čovek, popustiće :)
Aj sad ko, šta, kad, kako..
ja samo da rifrešujem:)
Што се мене тиче, све зависи од времена одржавања....
Plus kolektivno grudvanje, dva pijana tabora i udri.
Што се мене тиче, све зависи од времена одржавања....
+1
Plus kolektivno grudvanje, dva pijana tabora i udri.
+2
Ја бих чак и могао да дођем, тако да ћу се упишем.
Може, само да није следећи викенд, имам славу.
Jao, Frenki, istu slavu slavimo! Uh uh
Ako bude u februaru, možda naletim, u januaru su ispiti.
meni odgovara sve dok nije ponedeljak, sreda i petak :)
i februar mi odgovara
i oblomov
i pivo
https://thelegacybuilder.files.wordpress.com/2012/05/alone.jpg
Melkijades na okupljanju u Novom Sadu lololo
hahahahhahah
hahahahahahahahaha
Вид' што се такмиче ови из Биограда и Новог Сада.
Otišao bih u suštini i do BG-a da vidim par ljudi, ali mi je maltretiranje da se cimam prevozima 4 sata za kurčeve babe zdravlja :)
Било кад следеће недеље, жемо? Да се и ја некад појавим.
Ne znam ja ko organizuje :) Ti čoveče u Novom Sadu, ja blage veze nisam imao.
Ја у Футогу, ал имам месечну па ми није проблем да се исцимам за толико
Ajmo žene :)
Ekipa iz Vrbasa dolazi ako je u NSu... samo to što kažu... datum.
Znači Duče, Pothead, Paka, Henri Letham (valjda) i moja malenkost. :)
EDIT: I da, Bakšiš :)