IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Imam lenovo g510 i gayi gta v, jedini problem je što je igrica bezveze

2. ostavi mi devojku na miru majmune

3. Naći ću te u gradu dječko, ne budi lood

4. Dobio sam HDD 2.5", 1TB, WD10JFCX, ali je u pitanju NAS disk. Pošto je to mrežna serija diskova, može li raditi u laptopu kao i običan hard disk?

5. da li neko od vas ima acer laptop?

kako se radi scroll na touchpadu?

flegšip stop

6. Ja imam dva Acera i ne kontam sta te muci? Moji nemaju scroll na tacpedu nego neko tunjavo dugme u sredini, ali za njega trebaju posebni drajveri, nikad ga nisam koristio

7. Ja skrolujem tako što vučem s dva prsta
    Desni klik mi je kratak udarac s dva prsta

8. Uhvatis slevim tasterom skrol-bar i vuches

9. ne kontam kako se skroluje a da nije kao sto kaunt zero rekaohttp://img1.lesnumeriques.com/test/93/9391/Aspire-E15-touch-cla.jpg

10. Skini/apdejtuj program i drajver za tačped.

11. Na Aceru samo 2 prsta i dole tj gore. MISTERI SOLVD!!!1

12. Ja sam hteo da kažem da je tako na mom mekbuk pro, ali čovek je rekao bez flegšipa i onda sam šutio.

13. hwala barone
    posidali su sve drajvere ya 7 ostavili samo 8 i 10

14. Drajveri za osmicu umeju da rade sa sedmicom. Ne uvek, ali desavalo mi se onomad

15. брт тачскином скролујеш, барем ја тако на сурфејсу

16. U zdravlju skecovala nanjem

17. fala brt pozdravi kući

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.