IT Kutak - raznorazno pitanje

1. ili skineš onaj win10 clean iso i pokreneš instalaciju iz maj kompjutera

2. a za slučaj da radiš instalaciju iz korena, krajsleru, imaš sync opciju na fajerfoksu i hromu, čuva onlajn tvoje bukmarkove i šifre, posle se samo uloguješ i povrati ti ih sve za deset sekundi

3. A ako popizdiš, javi u PVT, pošaljem ti link od Win 7 All-In-One. U ISO formatu, moš ga instalirati na dvd ili usb. Aktiviran je (ne trebaju ključevi, Win Loader, Remove WAT i ta govna oko autentifikacije sistema) i najbitnije, nema bagova i smetnji.

P.S. Ova ponuda važi za svakoga, jer dijeliti je hrišćanski :-)

4. Čempi bez Windowsa ostaće :(

5. Јел могу да се посебно купе џекови за слушалице? јутрос запнем ногом и сломим џек, друге слушалице овај мјесец сјебо

6. Kupi bežične slušalice.

7. možeš, kupiš za fazon 30-50 dinara i zalemiš, petnes puta sam to radio

8. Smatram da ozbiljnom coveku ne trebaju slusalice

9. Smatram da ozbiljnom coveku ne trebaju slusalice

lolllll

10. хвала Радјард, одо у понедељак у потрагу
    целтик, добра идеја али немам намјеру да купујем треће слушалице у периду од 30 дана. Пошто су отприлике неке јефтиније, осредње?
    Псето звук је сто пута квалитетнији на слушалицама него на звучницима лаптопа нпр кад гледаш филм или слушаш музику, а и батерија се мање троши, озбиљни човјече

11. е која иде боја гдје на џек? сад покушавам да залемим на овај стари. имам црвену, плаву и бакарну, која иде на први, средњи и други контакт?

12. ne pamtim, kucaj earphone wiring na gugl slikama, al čini mi se da bakarne treba da se upetljaju i zaleme na ono donje, a na peraja crvena i plava, ne znam kojim redosledom

ipak izguglaj

13. ако се добро сећам из неких филмова, зелену треба пресећи

14. Псето звук је сто пута квалитетнији на слушалицама него на звучницима лаптопа нпр кад гледаш филм или слушаш музику, а и батерија се мање троши, озбиљни човјече

Sta znam vise sam fan nekih saraund sistema jbg a i restrikcije struje su odavno prosle dovro mozda malo oko ng jedu govna da namire ono sto grad sija ko las vegas

15. Mega1marco1=peri d platapus

16. не могу да гледам порнић са сараунд системом жалиће се људи

е залемио сам већ, јесте плава и црвена иду на пераја и то су лијева и десна, а бакарна на доњи дио то је заједничка. Плава лијева, црвена десна
    и не ради ми плава, тај контактна џеку неће никако, изгледа сломљено нешто...

17. мега1 остави маркову вереницу на миру да ти не би долазили на гајбу, ОК?

18. Postoji li neka antena koju prikljucim na komp koji ne moze da fata wifi, da ga uvati? Komsija do mene ugradio, a ja duduk pa ne znam... i ako postoji, koliko moze kostat?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.