Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ili skineš onaj win10 clean iso i pokreneš instalaciju iz maj kompjutera
a za slučaj da radiš instalaciju iz korena, krajsleru, imaš sync opciju na fajerfoksu i hromu, čuva onlajn tvoje bukmarkove i šifre, posle se samo uloguješ i povrati ti ih sve za deset sekundi
A ako popizdiš, javi u PVT, pošaljem ti link od Win 7 All-In-One. U ISO formatu, moš ga instalirati na dvd ili usb. Aktiviran je (ne trebaju ključevi, Win Loader, Remove WAT i ta govna oko autentifikacije sistema) i najbitnije, nema bagova i smetnji.
P.S. Ova ponuda važi za svakoga, jer dijeliti je hrišćanski :-)
Čempi bez Windowsa ostaće :(
Јел могу да се посебно купе џекови за слушалице? јутрос запнем ногом и сломим џек, друге слушалице овај мјесец сјебо
Kupi bežične slušalice.
možeš, kupiš za fazon 30-50 dinara i zalemiš, petnes puta sam to radio
Smatram da ozbiljnom coveku ne trebaju slusalice
lolllll
хвала Радјард, одо у понедељак у потрагу
целтик, добра идеја али немам намјеру да купујем треће слушалице у периду од 30 дана. Пошто су отприлике неке јефтиније, осредње?
Псето звук је сто пута квалитетнији на слушалицама него на звучницима лаптопа нпр кад гледаш филм или слушаш музику, а и батерија се мање троши, озбиљни човјече
е која иде боја гдје на џек? сад покушавам да залемим на овај стари. имам црвену, плаву и бакарну, која иде на први, средњи и други контакт?
ne pamtim, kucaj earphone wiring na gugl slikama, al čini mi se da bakarne treba da se upetljaju i zaleme na ono donje, a na peraja crvena i plava, ne znam kojim redosledom
ipak izguglaj
ако се добро сећам из неких филмова, зелену треба пресећи
Sta znam vise sam fan nekih saraund sistema jbg a i restrikcije struje su odavno prosle dovro mozda malo oko ng jedu govna da namire ono sto grad sija ko las vegas
Mega1marco1=peri d platapus
не могу да гледам порнић са сараунд системом жалиће се људи
е залемио сам већ, јесте плава и црвена иду на пераја и то су лијева и десна, а бакарна на доњи дио то је заједничка. Плава лијева, црвена десна
и не ради ми плава, тај контактна џеку неће никако, изгледа сломљено нешто...
мега1 остави маркову вереницу на миру да ти не би долазили на гајбу, ОК?
Ovo što Šomi kaže.
http://www.hollywoodanimals.com/images/portfolio/popup/Dogs/Cash%20Dobie/cash-snarl-popup.jpg
Postoji li neka antena koju prikljucim na komp koji ne moze da fata wifi, da ga uvati? Komsija do mene ugradio, a ja duduk pa ne znam... i ako postoji, koliko moze kostat?
15e.