IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Treba mi pomoć oko banalne stvari, za nekog ko zna.

Ja nemam pojma.

Tekst u nekom utf-8 formatu, da mi prepravi tri slova i da sačuva kao pdf.

2. Celte nemoj da si bez duše

3. e, uzmi ovo

https://notepad-plus-plus.org/downloads/

imas gore u meniju opciju da konvertujes tekst iz utf u stagod hoces (mislim da tebi treba ansi).

kako ces posle da sacuvas kao pdf nemam pojma, kopiraj u wordu ili tako necemu sto imas instalirano pa pamti pdf.

4. napravi bekap tog txt fajla da ne zaseres i zapamtis u mestu, al valjda nisi tolko blesav. treba ti verovatno encode in utf8 convert to ansi ili tako nesto, pa zapamti to posle kao nov txt fajl

5. Pogledaj priv poruku

6. I ne znam jbt, ne bih pitao.

7. I prepravio sam u pdf nekako

8. Al sad mi treba da editujem taj pdf

9. pdf editora online ko govana, skini jedan, imas cak i online verzije, upload fajl, i sacuvas.

10. a i to sto kaze fejd

11. Probao sam par, al istumba slova, ne bude kao u originlum

12. Je l kupovao neko po Srbiji one coil kablove za tastaturu i ako jeste gde? Guglam i nema kod nas nigde
    Ovo:
    https://i.pinimg.com/736x/14/da/da/14dada3209f4a4b927343cee9c521018.jpg

13. Razume li se iko u softver za dijagnostiku za BMW?

14. Ja ne
    Al mislim da imaš da kupiš ELM 327 za čitanje dijagnostike, može čak i da briše greške, koštao me oko 15€ pre par godina, al traži verziju sa 1.5 softverom to čita i matorija vozila koja imaju ecu.

15. Da budemo precizni, ISTA+ D i ISTA P su područje zanimanja

16. Potraži Bohora i GTDa na temi Automobilizam

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.