Football manageri

1. E tek sam sad video ovo. Najveci uspeh mi je to sto sam u nekom FM2006 sa Celsijem osvojio PL i LS 11 puta zaredom i izmedju SP sa Brazilom i neke kupove. Sve sto znam naucio me je burazer, on je pravi maestro igrice, osvojio sa Zvezdom 2 godine zaredom sa jednom neresenom i svim pobedama, a i Lige Sampiona neke osvaja vec duze vreme.

Batalio sam odavno da igram, poslednji koji sam igrao je onaj u kojem je Serman Kardenas bio najbolji fudbaler na svetu u 22. godini.

2. U FM 2012 treba samo provaliti sistem. Sa Partizanom, (Zvezdom za vas druge) ili bilo kojim osrednjim klubom na početku igre možete dostići nivo velikog evropskog kluba za pet - šest sezona.

3. Ej ljudovi, imam problem sa fm 2012. Osma sam sezona sa Arsenalom i došao sam do trenutka kada mi javlja neki serious error, crash dumps, bla bla bla.. Jednostavno ne mogu dalje. Idem na kontinju, ali izbaci mi to obavestenje i onda automatski ugasi igricu. Da li je neko imao sličnih problema?

4. Fala Bogu i celom crkvenom kalendaru, nisam imao taj problem. Kad bi mi se to desilo posle ovoliko sezona, nastradao bi komp.

5. Par puta mi se to desilo. Nego sva sreća mi je uključen autosejv na mesec dana pa i kada se desi ne gubim mnogo. Uvek posle pete sezone mi se to desilo.

6. Ej ljudovi, imam problem sa fm 2012. Osma sam sezona sa Arsenalom i došao sam do trenutka kada mi javlja neki serious error, crash dumps, bla bla bla.. Jednostavno ne mogu dalje. Idem na kontinju, ali izbaci mi to obavestenje i onda automatski ugasi igricu. Da li je neko imao sličnih problema?

Na nekim starijim da, onda sam mauntovao imidž u dimon tulsu i tako igrao. Normalno je radilo. Savet ti je da, ako te ne mrzi, skineš proverenu verziju, a sačuvaš sejvove :)

7. Uh, koja ažurnost. Nisam vas očekivao ovako brzo. :)

Savet ti je da, ako te ne mrzi, skineš proverenu verziju, a sačuvaš sejvove

Naravno da me ne mrzi, ali koja je proverena verzija, i odakle da skinem (torrent?)? Do sada sam igrao 12.0.2, i sve je bilo ok, a onda..

8. Probaj na nekom od naših sajtova. I traži RELOADED verziju. Nećeš naići na torent fajl, nego na više linkova ka nekom od sajtova za šerovanje. Skineš svih 10ak linkova i onda instaliraš i pičiš :)

9. Ok, probaću to. Hvala saputnici (i sapatnici) moji. :)

10. jebem ti državu i SUP, pre tri sezone sam doveo brazilca u partizan i ispunio je uslove da dobije državljanstvo, a sad već dva meseca piše "awaiting paperwork". PA ŠTA RADITE U TOJ OPŠTINI VIŠE

11. Paz ovamo, da se i ja pohvalim iako sam to obavio jos pre mesec dana. Oduvek mi je bila želja da iz zadnje engleske lige dođem do Premijer lige i najebem se keve svima, stalno sam počinjao i onda se uvek smarao na pola sezone, međutim sad sam rešio da teram do kraja. Uzmem Dover, i krenem, ubrzavao sam tekme maksimalno kako bi što pre završavao sezone, šestu i petu ligu preskočim odmah, za treću i četvrtu mi je trebalo po 3 sezone dok za Čempionšip (koji mi je bio teži od Premijer lige) čak 5. Bio sam Arsenalova filijala pa sam im kupio najbolje mlade igrače na pozajmicu (to me i vadilo). Konačno uđem u Premijer ligu a tamo ludnica, 6 ekipa, ne zna se koja je jača od koje, regeni luđi nego ikad, ali krenem i ja da dovodim kao lud, u prve 4 sezone pokupim oba kupa po 2 puta, Ligu Evrope jednom i u petoj konačno uzmem Premijer Ligu, falila mi je samo Liga Šampiona, međutim šta se desi, ja doveo mnogo igrača i to sve na 48 meseci otplate, dao im ogromne plate a imao sam vrlo male prihode jer sam imao najmanji stadion i male sponzorske ugovore, čak ni prodajom igrača to nisam uspeo da pokrijem, i tu je bio kraj, klub rasproda skoro sve najbolje igrače, doduše i pokrije dug, ali ja više jednostavno nisam mogao da igram. Sad sam baš nešto gledamo i naletim na tekmu koju sam sačuvao baš iz te zadnje sezone koja je bila najbolja tekma koju sam u životu odigrao, utakmica koja je odlučivala titulu, ja protiv Čelzija, nije bilo zadnje kolo, bilo je neko 31-o, 32-o, ali u toj sezoni smo i ja i Čelzi punili sve redom, dok sam gledao golove provalim da može direktno da se okači na jutjub pa rekoh da podelim s vama...

P.S. posle toga terao sa Zvezdom, i već u 7-oj sezoni uzmem Ligu Šampiona, posle toga sam batalio...

http://www.youtube.com/watch?v=FFQ319fEs6E&feature=youtu.be

12. ja sam taj isti čelzi u petoj sezoni s partizanom dobio u finalu lige evrope pre par dana :D

btw jesam li ja jedini koji FM i dalje igra na 2d kameri?

13. Ја сам Халифакс догурао до ПЛ после 8 сезона из Северне конференције како ли се зове.
    После тога сам 5 , 6 сезона чамио између 10. и 7. места тако да то ми је као највећи успех за екипама из нижег ранга. А овако сам 4 сезоне везано освајао ЛШ са Тотенхемом и 3 пута ПЛ.

btw jesam li ja jedini koji FM i dalje igra na 2d kameri?

Ниси , ја понекад тако играм јер ми је некако прегледније. :Д

14. mnogo je preglednije, 3d je i dalje očajno urađen, ne mogu da razaznam šta rade :D ovako mi je mnogo i lepše, kružići guraju loptu i svi srećni :D

15. Слажем се, кажу из СИ-а да ће да промене енџин ове године и да ће 3д да буде доста бољи. Остаје само да видимо и то чудо.

16. ja ću i tad da igram 2d lolo

17. ja ću i tad da igram 2d lolo

Amin!

18. tuko sam junajted s partizanom 3:0 u prvoj tekmi osmine finala LŠ lololo

19. Ја туко Реал 4:1 у групној фази. Туко једне сезоне истим резултатом и Арсенал, који је после играо финале ЛШ са ПСЖ који је такође био са мном у групи. Њих нисам могао да добијем, ипак су сила.

20. ja sam polako došao u fazu gde mogu opuštenzija da opeglam bilo koga osim jebenog reala i sitija. imaju milijarde evra i samo kupuju kupuju kupuju, usta im se osušila

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.