Football manageri

1. I ja svakim danom sve više gubim nadu i štekam pare za original...

2. ИЗАШО ФИКС!
    Мени ради, послао ми другар, скинуо са неког руског торент сајта. Нема га да ми одговори на фејсу, да ми да линк. Једино да пробам да уплоадујем.

3. APLOUDUJ! :D Mada, kapiram da malo zaebaeš

4. Ma jel je moguce da se samo skidrow ovime bavi? Msm svi cekaju skidrow, zar nema neko drugi?

5. Јебе ме нет, сваких 3-4 минута рикне, а фикс је тежак око 250 мегабајта. Вероватно нећу моћи да аплоудујем јер ће да пукне конекција. Ништа, чекамо овог мог друга да се врати.

6. Jesi li ga skinuo ti? Nađi samo odakle si ga skidao pa prosledi. Ili prestani da ložiš :D

7. Дао ми на флешу.

8. I sve radi u fulu?

9. Све. Ја узео Звезду али су јадни па размишљам да кренем са неким нормалним клубом, али то пошто обрнем новог Асесина, и њега данас набавио. :Д

10. Oš mi proslediti na mejl?
    Taman sam krenuo da instaliram dvanaesticu, kako bih stavio peč što je ostavio Gusti.

11. Ae jebač, zovi tog lika, reci mu da sam debeo i da ću ga pojesti ako ne prosledi krek :D Niš, bili ako ti dobiješ to na mejl, samo produži dalje :)

12. Звао сам га, каже да није вечерас при нету а има сутра колоквијум па ће отићи после колоквијума до читаоне да ми баци линк. Стрпите се јебига. :)

13. Ma daj pošalji mi na mejl. :D

14. Нешто неће. :/
    Ваљда зато што је велики фајл.

15. Ne mož 250 mb u mejl. Nego, da probaš da ga nađeš negde na netu kad znaš kako se zove? :)

16. Ајде јебач у курац те љубимо, дај тај фикс вишееее

17. Bačje baci neki print :)

18. Полако јебему дете, покушавам да наговорим човека да остави учење и донесе ми флешку. А нема шансе да нађем кад је говно на руском. Он је имао негде сачуван линк.

19. bačje, ae probaj preko dropboxa da pošalješ. jel znaš kako ?
    eo skini odavde ako nemaš https://www.dropbox.com/downloading?src=index

20. Иљадити пост!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.