Skidrow je odustao od FM, sam je to napisao.
A ostali, jebem li ga, ako se smiluju.. Mada ne znam kako misle da saznaju sta je fix, kad je update isao preko Steama...
Da, ali ne krekuju oni sada "golu" igricu, već ti pakuju već pečovanu igru sa krekom. I kada ti instaliraš imaćeš odmah 13.2.1 peč, koji je ujedno i poslednji i nećeš imati mogućnosti da ga više nadograđuješ.
Uglavnom, prije bih rekao da je skidrow napisao to kako je odustao da bi ljudi malo "sjašili". :D
иначе, престон је у сваком случају лаксе него јебени вајкомб, ђе сам успео да за 15 година на фм11, одем до друге енглеске лига (прво премијер, па друга онај курац), освојим фа куп и обрукам се у европи
Kad u osmici dovedete Oxford iz pete lige u Premijer ligu, za devet sezona, javite se.
Jeste da sam u debitantskoj sezoni ispao iz Premijer lige, ali to sada nije toliko bitno...
Sa njima za dve sezone iz divizije 2 došao u čempionšip. E onda sam se tu malo jebavao da uđem u premijer par sezona, a posle nekog vremena kada sam ojačao tim postalo dosadno
Aj' ko Boga vas molim da mi neko nadje ispravan link za patch 8.0.2 za FM08 ima da mu sve defke procitam (ili pive platim ako je iz BL ili okoline :)) treba mi 'ITNO
Brate, šta je ovo sa trinaesticom.
Skinuo sam, ali mi krešuje stalno. Svi koji su skinuli Skidrow-ovu verziju imaju taj problem, a lik odustao i neće da popravi.
Je l naš'o neko dobar krek?
Skidrow je odustao od FM, sam je to napisao.
A ostali, jebem li ga, ako se smiluju.. Mada ne znam kako misle da saznaju sta je fix, kad je update isao preko Steama...
Da, ali ne krekuju oni sada "golu" igricu, već ti pakuju već pečovanu igru sa krekom. I kada ti instaliraš imaćeš odmah 13.2.1 peč, koji je ujedno i poslednji i nećeš imati mogućnosti da ga više nadograđuješ.
Uglavnom, prije bih rekao da je skidrow napisao to kako je odustao da bi ljudi malo "sjašili". :D
Daj boze, iskreno,vec se osecam malo skenjano sto ne igram novi FM
Bolje da ne izađe. Ako izađe ode januarski rok u kurac.
bar cu imati valjan izgovor. Ovako ce da ode u kurac, pa cu da se pojedem ziv sto nisam ucio a imao sam vremena.
Ovako bar mogu da kazem
Ljudovi mogu li bar fotball manager 2009 pokrenuti sa integrisanom video kartom, imao sam osmicu ali mi je nje preko glave...
па ништа не кошта да пробаш, хехе
иначе, престон је у сваком случају лаксе него јебени вајкомб, ђе сам успео да за 15 година на фм11, одем до друге енглеске лига (прво премијер, па друга онај курац), освојим фа куп и обрукам се у европи
Kad u osmici dovedete Oxford iz pete lige u Premijer ligu, za devet sezona, javite se.
Jeste da sam u debitantskoj sezoni ispao iz Premijer lige, ali to sada nije toliko bitno...
Sa njima za dve sezone iz divizije 2 došao u čempionšip. E onda sam se tu malo jebavao da uđem u premijer par sezona, a posle nekog vremena kada sam ojačao tim postalo dosadno
ih, hvaljenje a? pa sa Salisberi Taunom iz bluskver premijera sam za 12 sezona osvojio LŠ.
http://admin.splmedia.com/uploads/teams/logos/img_4e098ee1e7c08.jpg
inače timove biram kad vodim po boji dresova ili po lepoti amblema. a ovaj je jako kul
zaslužili da osvojimo LŠ
Ja sa Arsenalom osvojio LS posle samo dve sezone lololo
Doveo Akinfeeva, Hamsika i Damjaa samo
Ako nekome nije teško da mi stavi link za download i neki crack da valja.
Evo sacu ti nadjem krek.
Manijače, u kom to menadžeru? :)
Ajde, Bač, da ne čeka čovek.
Aj' ko Boga vas molim da mi neko nadje ispravan link za patch 8.0.2 za FM08 ima da mu sve defke procitam (ili pive platim ako je iz BL ili okoline :)) treba mi 'ITNO
http://games.softpedia.com/get/Patch/Football-Manager-2008-802-Patch.shtml
Ljubi te deda....
Ради ли, рођаче?
Brate, šta je ovo sa trinaesticom.
Skinuo sam, ali mi krešuje stalno. Svi koji su skinuli Skidrow-ovu verziju imaju taj problem, a lik odustao i neće da popravi.
Je l naš'o neko dobar krek?
Nema kreka, niko ne igra piratsku verziju.