Satovi

1. Da, meni ovo Kostićevo gore izgleda katastrofalno. I komunistički. Fala bogu što su napravili samo 100 primeraka :D

2. истриповали сте се, мени до јаја сат. 100- 150 су ови аероматици.

3. možeš puno bolje i ljepše za te parte uzeti
    Fossil finih ima za te pare oko 150 jura

4. Brate taj fosil ne bi dao ni Krkobabiću da nosi. U slučaju kad bi bio živ ofc

5. Ovaj karera izgleda kao da si Šumakeru mazno dok je ležo u bolnici

6. teepa 20 - 30 soma.

U čemu je fora, što su toliko skupi?

7. ime. nisu nista brzi ili aerodinamicniji od drugih ako to pitas :)
    eventualno pozlaceni, al to ne opravdava recimo 50ak do 100 soma za ovaj gore. nisam siguran za cenu posto je ovo neki vintidz model, pa moze da bude svasta, od 10ak hiljada do mnogo vise

8. Već vidim zaguljenog matorog švajcarca koji neće da nosi ništa drugo neg ovo.
    To je sat a ne one narukvice za iskompleksirane čobane :)

9. mada mislim da sam preterao za ovaj model konkretno, nadjoh da je iz 60ih, recimo da je cena ko sto si reko, mozda i manja.

10. Opušteno da staviš štipaljke na pantale, i kreneš bajsom u selo.
    Bez blama

11. al jeste tako, ti matorci se i najvise loze na ove mehanicke satove. naidjem tako ponekad ovde na nekog matorog svajcarskog gospodina sa odelom i onim matorim cvikerima i sesirom, salom i verovatno ovakvim satom.
    zive si oni u nekom svom vremenu...

12. http://www.kalmarantiques.com.au/resources/1/18ct-vacheron-constantin-1.jpg
    ово тачно за неког истакнутог члана комунистичке партије југославије + удбашки капут + шешир + бата животиња мада могу и свог деду лагано да замислим то је то време што кажеш.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.