Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si zato što ja imam buzdovan za ban.
Banovana si zato sto je buzdovan out
Banovan si zato što neke funkcije buzdovana nikad ne zastarevaju :-)
Banovana si jer si u pravu.
Banovan si jer ti se ne vidi glava na avataru, samo na guzu misliš.
Banovana si zato sto mi ne hvalis guzu, a ona vrcka samo za tebe.
Banovan si zato što mi velikodušno nudiš guzu, a ja se femkam.
Banovana si zato sto je moj tata milicajac
Banovan si jer moj tata jači, lepši i bolji - pa pa pa pa!
Banovana si jer reklamiras svoje definicije
banovani ste jer sam ja nervozan i takva mi je volja
Banovan si zato što namećeš svoju volju.
Banovana si zato što je ova igra postala tako glupa da nemam reči, ovde niko nije smislio ništa originalno već ne znam koliko postova unazad, mislim se ili je neki nonsens ili kradete fore od onog gore ili banujete ZATO.
More jebite se...
I tačka...
Banovan si zbog toga što je igra takva kakva je, pa imaš opciju da je preskočiš ako ti se ne sviđa. I zbog ovog "jebite se".
banovana si zato sto se slazem sa tobom! a ne treba tako
Banovan si zato što sam poslednji put zapalila Winston za vreme bombardovanja (bio je buđav) :-(
Бан јер пушиш :)
ban jer ne pusis!!! ban za defendera zato sto...mi vredja cigare...mozda bude prilike pa ces videti kako je w100S dobar...kad ti ja dam...i zato BAN!!
Ban zato što si urnebesno konfuzan.
Бан јер користиш стране речи, уместо да причаш српски да те сви разумемо!