Ко последњи - победник!

1. Obavezno. Pošalji kad nađeš na PVT a možeš i ovde.

2. moze gde god..
    ali ne verujem da ce biti ono sto ocekujes xD

3. Ma nema veze. Hoću da vidim kako to ljudi rade. Koliko drugar ima godina?

4. 82go godiste... zajebava se po nevladinim organizacijama i tako to xD ma masa njih ima da radi svasta... samo treba malo inspiracije

i pokustai da ne postanes dzoni rackovic xD

5. Inspiracija, nego šta! Nego šta radi ovaj ćelavi isfeminizirani sem što ovako igra?

http://www.youtube.com/watch?v=LMSsB1qunSQ

6. glumi onog gitaristu u bendu Anice Dobre u crnom bombarderu, iiii ima sizofreniju.

7. Onog "u šutnuću te u glavu"? Je l ti to hoćeš mene da zbuniš?

8. bio sad na otvaranju izlozbe u galeriji flu... samo se drao na kevu i... to je to... pravi stanje kolaze.. ne znam... nekad je bio dobar konceptualni umetnik, barem tako kazu... a sad je raspad od ko zna kojih sve narkotika i budala samo

9. Da bre, drkosa sto se svadja sa Anicom. on je jos i neki konceptualni umetnik i svasta nesto nista.

10. uh od njega sam imao najgore moguce tripove jednom u xLagumu...
    lik se obukao kao goblin, radio propadanja na rukama i svima se mrstio u facu... ma idiot... kozne pantalone, cipele od pola metra, i odvratna faca cuda cine :S

11. inace lik je od grada dobio atelje, tj garsonjeru negde u gradu zbog umetnickih zasluga

12. To je bre čista Nirdala.

13. ova igra se sve vise pretvara u chat xD

e odoh ja, sutra rano budjenje...

c ya ppl

14. Ajte ljudi, zar ne vidite da sam pobedio!

15. A ne znas ko je Dzoni c c c

16. Pa šta, ne znaš ni ti ko je Džoni Kapoera?

17. nije kapoer nego kapor i nije dzoni nego moma

18. Naspi još jednu za treću smenu!

19. nemoj mi u imperativu! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.