Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tema ođe pripada, jer, ako budeš iša' ulicom i čuo neka od ovih zvona, ti onda tu osobu zaustaviš, pitaš je ide li na Vukajliju, i ako potvrdi, upoznaš se s njom. Eto zato sam je stavio u upoznavanje.
Mene trenutno zvoni: You're Crazy - Guns N' Roses.
Pirates of the Caribbean - Movie theme
:)
EDIT: E ja neki dan vid'o nekog sabana, fura Nokiu N236 i zvoni mu to tvoje. I sav mi je nekako...ta lici na tebe. I okupao se. :D
Samo vibrira. Jbg, nisam u trendu. :)
@ Neobavešten
E onda nisam ja bio, čim je taj okupan bio. Mene je ljeti dosta što se kupam u znoj, nisam poludio i vodom da se kvasim. :)
Meni vibrira. Uvek sam diskretan jbg. :)
Lambada za jedan deo ljudi, a za ostale je Branko kockica :)
Mix novih pesama Milana Stankovica
Wasted Years - Helloween
mene sviraju: Amadou & Mariam - Le Réalité
La Valse D'Amelie
Na morskome plavom zalu...
Tito & Tarantula - After dark
HammerFall - Shadow Empire
Kashmir-Led Zeppelin
za poziv neke ovce bleju a za poruku neko podrigivanje
MenE je Tornado of souls-Megadeth!
Charon - In trust of no one
Peaches - Lovertits