VanGogo, ja samo kazem da mi nije jasno i ne mogu da verujem da se to nekom stvarno svidja, isto ko nekomercijalni haus...:) Sve mislim da foliraju...
Stopala je bitno da nisu ruzna, mislim kvrgava, cukljevi, ispucale pete itd. To se i meni ne bi svidelo. E sad jebiga, kolika zena, tolika i stopala ako je visoka 180 smesno bi bilo da joj je noga 37.
Ali nije mi jasno da se neko NAPALI na stopala, kao ona su lepa, a gore neka faca nedajboze... I sta radis sa stopalima kad se na njih palis? Ako je u pitanju masaza,ona su pocetak, prvi deo slagalice, posle ides dalje i cao, ali da ostanes na njima... Greota.
I ni ja ne osudjujem nikog, prosvetlite me ako je to nesto dobro da ne propustim...:)
Ђевојка добила, а он хтио да имају однос, да се јебу то јест. Она му рекла НЕМОЈ, ГАДНО ЈЕ.. и он лагано уфати, излиже је сву, и на крају полиже прсте као оно после ручка... Извињавам се ако сам некоме згадио, али је ово истина... Е то је болесно, мислим мени је смијешно било и гадно, али оно....E pa SMarko, dragi moj, jeb'o si mi kevu! 'ladno sam povraćao. U sred jela uđem na ovu temu, mada kad malo bolje razmislim koji sam kurac ulazio kad je i naziv gadan, i pročitam tvoj post. Nema me, zgadio mi se život.

Kada njenog lika nemoš da se setiš, a stopala pamtiš, to se zove fetiš.
Ima nešto slično, zove se frut fetiš. Praktikuje se tako što se razno bobičasto voće ubacuje u telesne otvore seksualnog partnera (a i ne mora u otvore), a zatim se isisava i jede. Naravno, postoji varijacija sa duguljastim i čvrstim voćem, koje pruža znatno širi dijapazon upotrebe. U japanskom postoji poseban termin, 緑のバナナの拷問, mučenje zelenom bananom, i podvrsta 熟したバナナを拷問, mučenje zrelom bananom. Ne smemo zaobići ni plemenitu kinesku perverziju 鹅,胡萝卜和松土乳腺癌的受害者, guska, šargarepa i reckanje žrtvinih grudi, a što se tiče voća, treba pomenuti... ne, suviše je. Gladna deca Etiopije čitaju.