Prijava

Polako, Mićko, ima da se igra još dosta. Krenuli su mi minusi u seriji, ništa nije rešeno :)

Syngrafeas je napisao odličnu defku za finale.

EDIT: Da se zna da je kraj u 00:15, pošto nismo objavili na vreme.

obojica ste me razočarali, po prvi put od kad znam za vas, možete vi mnogo bolje i mogli ste mnogo bolje... ovo ću vam oprostiti, ali imate po žuti karton od mene...

Bruce, finale je, pa si previše očekivao :) U suštini, defke se ne razlikuju mnogo od pojedinih koje smo lansirali u prethodnim kolima.

pih, ta finala se oduvek igraju taktički...nema rizika, ide se na sigurno..:)

Stvarno previše slabo ocenjeno...

Jesu užasni skorovi, ali verujem da su se mnogi već opredelili, pa onda pljušte i minusi. Nego, Mićko, rekoh li ti? :)

е јебем му, к'о да вас је љупко петровић тренирао, и поставио тактику као '91., те сте одиграли као пичке. цео турнир пратим из прикрајка, и очекивао сам много од финала, али... ишли сте на пенале као звезда у барију... но добро. да честитам унапред победнику (који се, како видим, још не зна).

едит: цео турнир сам фаворизовао syngrafeas-a, али вечерас сам на обе дао плусеве, нисам могао да се определим.

едит 2: какав би фазон био да је финале решено у продужецима. пих.

Au koji preokreti.

Kraj.

Syngrafeas - 2.12 (36:17)
Agilni - 2.00 (32:16)

Sve čestitke pobedniku, bio je sjajan od početka turnira!!!

Нет јебе, извин'те...

Овако, резултат је следећи:

Агилни - 32:16 - 2.00

Синграфеас - 36:17 - 2.12

Честитке Синграфеасу, он је први победник Вукајлија купа! :)

не знам да ли се неко сећа да је синграфеас и отворио овај турнир против фејза... свака част, посебно ми је драго што је колега западњак освојио! :D

Ај за десетак минута ћу ја да напишем последњи пост у теми и да доделим награде, будите ту, оно. :)

Evo ja sam tu, čekam nagradu :D
Čestitam pobedniku.

Hvala cestitacima i cestitke agilnom na odlicnoj definiciji. Prava finalna, Alilni. Meni je nesto prekinuo net, pa sam kasnio sa pocetkom, ali sam se tu negde na pola stabilizovao.

Edit: Sto je ruzna osisana latinica.

ČEEEEEEEEEESTITAMOOOO! :)
(Črča 'vata šampanjac, maše buketima i ljubi učesnike)

E ondak ne moramo da čekamo Pekija :)

Дакле, завршио се први турнир Вукајлије у писању дефиниција, имамо победника, имамо другопласираног, имамо трећепласираног. Иза нас је 18 дана тешке борбе, 64 веома занимљива меча, од којих су само 4 завршени предајом, 125 написаних дефиниција од којих је много сјајних. Беше ово занимљивих две и по недеље. :)

Пре свега, стварно ми је драго да се вама свидело, видим да су неки баш озбиљно схватили ово, сва срећа не превише озбиљно, па је све протекло без икаквих "инцидената". Фер борба, пре свега, што је одлично. Да се захвалим још једном за све похвале, једна је чак дошла и од Каизена, што није мала ствар. :)

И пре него што почнем са доделом награда, да се захвалим још некима који су помогли у свему овоме и допринели да се ово овако организује. То су наравно Чрч и Лули, реално, без њихове помоћи од овога не би било ништа. Хвала Чрчи за стихове и још пуно тога, хвала Лули за сву помоћ око линковања када мене ту није било. :) Хвала и свима онима који су помагали у линковању дефиниција овде док мене и њих две није било.

Е сад, да не дужим више, и да пређем на доделу награда! Као што знате, спонзор турнира, пекара "Сунце" обезбедила је награде за наше учеснике. Дизајнер ових награда је био СтефанКостић, те му се у име свих учесника захваљујем на труду!

Први од учесника коме ћу да честитам је Мићко. Он је остао без једног од прва три места, али ће се сигурно разбацивати по крају титулом шампиона источне конференције. Мићко, добар си!

Треће место, и бронзану кифлу, предајем шампуону јужне конференције, DCX-у, односно Макијавелију. Није ни то мала ствар!

http://img24.imageshack.us/img24/5971/kiflabronzana2.png

Друго место иде Агилном! Иако је био тако близу титуле, мораће да се задовољи сребрном кифлом. Агилни, алал ти патка, и више среће следеће године!

http://img834.imageshack.us/img834/7637/kiflasilver3.png

Прво место, и титула "знатна кифла" иде шампиону западне конференције, уједно и по рангу најјаче конференције, Синграфеасу! Он је до титуле дошао победама против Фејзбукманијака, Ареи Куена, Колфилда, Мадафаке Сита, Мићка и Агилног. Остаће заувек упамћен као први победник Вукајлија купа! Сиграфеасе, алал вера, да си нам жив и здрав!

http://img221.imageshack.us/img221/1643/kiflagold2.png

Награде победницима предаје Чрча (ви то као замислите сад).

Хвала још једном и пекари "Сунце" која је обезведила ове дивне награде, као и представнику ове пекаре за наш регион, Фацафаци.

До следећег турнира, воздра! :)