Prozivanje džindžera

1. не разумем ама баш ништа везано за ову тему... јел сам и ја сад истролован?

2. zavisi, koliko si se ozbiljno primio

3. баш сам се примио... шта сад?

4. Da! Sve je nas istrolovao ovaj džindžer!

Okupio nas je ovde i zaveo nekom svojom magijom, pa smo mislili da mi njega trolujemo, a u stvari on je nas trolovao SVE VREME!

5. Ja i dalje ne mogu da shvatim na osnovu čega je VukasinRajsic ubjeđen da je mega giga trolaš...

6. схватио сам. он нас тролује тако што нас намерно трипује да нас тролује, па ми све време размишљамо како он то мисли да нас тролује кад нас не тролује - тако нас он тролује.

7. Nevezano za temu interesuje me šta je to na tvom avataru selenijum?

8. TO DONE!!!!!! Jel se osećaš sjebanim?
    Celu noć sam se prevrtao po krevetu i razmišljao o njegovom trolovanju!

9. Predlažem da se osnuje fond i da se skupe pare da mu kupimo farbu za kosu i iznajmimo jednu profesionalku da se malo dovede u red. Ipak nije pošteno da bude prsnut sa mozgom ovako mlad.

10. сјебао сам се скроз, нисам оволико био сјебан још од кад ми се поломио омиљени џијаџојац.

не, пацове, не упадај дубље у причу! он те увлачи својим трол моћима!

11. Nevezano za temu interesuje me šta je to na tvom avataru selenijum?

Pa moji prstići.

Ja se bojim Vukašinovih trol moći. Nisam do sada ništa smjela da napišem jer sam se bojala da će me super.pametno istrolovati, pa šta ću onda, kukavna mi majka...

12. Stani jel to neka ''tjelesna modifikacija'' ili...?

13. Jok, to moji prstići, gurala ih đe ne treba.

14. done brate ja sam i započeo sve ovo, znači moja mora da bude zadnja i to je to :D

15. кајаћеш се пацове што ме ниси слушао! престани док још можеш! његове моћи су прејаке за нас!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.