Prozivanje džindžera

1. joj vukasine sunce nase zlatno pa sta sebi uradiiii.... htio si trolovati a zavrsi na transferu blama...

pjer koliko si me ti nasmijao svojim postovima na ovoj temi nije niko odavno

2. Ova špaga iza njega izgleda ko da se objesio...

3. Ova špaga iza njega izgleda ko da se objesio...

ahahahahah :))))

4. постаде вукашин атракција хахахахахах ЏИНГЕР ПОТЕНЦИОНИСАЊЕ

5. Vukašine priznaj da si bacao majmuna na eklipsine sise?PRIZNAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!

6. Ahahahahaha na Kostićevoj slici izgleda kao da je probao da ga drka dok se guši i na kraju se obesio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. костић има потенцијал

8. Ova tema ima više potencijala od one sa Mladićem!!!!!!!!!!!111111111

9. Пјер опусти се одмори. од компа.
    напољу је сунце, птичице цвркућу и то...

10. Svaka čast autoru na otvaranju teme u kojoj se vređa njegova boja kose. Nisi žensko, vidi se :)

11. Nisi žensko

Ali bi ipak mogao da se ofarba.

Ajm džast sejing.

12. Petar Pan Pezo$

e a šta ti pretstavljaju te rupe i taj tumor na tim prstima? i odakle ti ideja to da napraviš?
    meni se bukvalno sve dlake na telu nakostreše kad gledam sliku, čitav se naježim, i još počnem da zamišljam kako ljubim te prste aaaaa O.o jače je od mene

I mene ovo zanima selenijum jer mi nisi potpuno objasnila šta je ovo jebote.Zamišljam kako zabijam nož u ove rupe i kidam kožu i meso sa prstiju dok ne stignem do kosti.

13. Фотомонтажа.

14. Фотомонтажа.

Hehe :) Najbolji su ovi što ovo pišu svugde. Pa mislim kapiramo da je montaža, poenta je da je smešno.

15. Пито човек.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.