Prozivanje džindžera

1. joj vukasine sunce nase zlatno pa sta sebi uradiiii.... htio si trolovati a zavrsi na transferu blama...

pjer koliko si me ti nasmijao svojim postovima na ovoj temi nije niko odavno

2. Ova špaga iza njega izgleda ko da se objesio...

3. Ova špaga iza njega izgleda ko da se objesio...

ahahahahah :))))

4. постаде вукашин атракција хахахахахах ЏИНГЕР ПОТЕНЦИОНИСАЊЕ

5. Vukašine priznaj da si bacao majmuna na eklipsine sise?PRIZNAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!

6. Ahahahahaha na Kostićevoj slici izgleda kao da je probao da ga drka dok se guši i na kraju se obesio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. костић има потенцијал

8. Ova tema ima više potencijala od one sa Mladićem!!!!!!!!!!!111111111

9. Пјер опусти се одмори. од компа.
    напољу је сунце, птичице цвркућу и то...

10. Svaka čast autoru na otvaranju teme u kojoj se vređa njegova boja kose. Nisi žensko, vidi se :)

11. Nisi žensko

Ali bi ipak mogao da se ofarba.

Ajm džast sejing.

12. Petar Pan Pezo$

e a šta ti pretstavljaju te rupe i taj tumor na tim prstima? i odakle ti ideja to da napraviš?
    meni se bukvalno sve dlake na telu nakostreše kad gledam sliku, čitav se naježim, i još počnem da zamišljam kako ljubim te prste aaaaa O.o jače je od mene

I mene ovo zanima selenijum jer mi nisi potpuno objasnila šta je ovo jebote.Zamišljam kako zabijam nož u ove rupe i kidam kožu i meso sa prstiju dok ne stignem do kosti.

13. Фотомонтажа.

14. Фотомонтажа.

Hehe :) Najbolji su ovi što ovo pišu svugde. Pa mislim kapiramo da je montaža, poenta je da je smešno.

15. Пито човек.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.