Prijava

Стратегија, слична доти, игра се преко нета, потпуно је бесплатна и прилично заразна. Игра ли неко ову игру и шта мисли о њој?

Igrao mesec dana, i prestao. Suviše zarazna.

EDIT: Malzahar kida! Ostali mogu da mu se poklone.

Ne igram, ali ovi moji u netu je cepaju kao nenormalni.
Pošto igram dotu, ovo mi deluje kao crtani.

Igrao sam mesec dana i to samo subotom. :) Nije loša igrica, al' stalno neko izađe pa igraš 40 minuta uz kurac. Ne ložim se na tu dotu i wow pa mi verovatno ni ovo nije bilo previše zanimljivo. Iskreno mrzi me da je igram.

Ja igram, nije loša.

Igram.
20 Lvl EU server Ime "nakaza"
Dodajte me da pikamo zajedno :)

Јао ја сам играо ово једдно време с друговима,они су добри а један баш кида упутићу га на ову тему има искуства.Мени је игрица ок,заразна је али зна и да смори некад баш жешће...Ја сам играо углавном са нунуом или рамусом понекадОстале ретко можда веигара и ворвика и то је то....

Više ne igram. Na US serveru sam lvl 30, a na EU oko 20. Ako nekom treba neki savet ili ga nešto zanima slobodno nek pita.

Igrao još od kad je bila u beta fazi. Mnogi DotA igrači je blate iz nepoznatog razloga. Uzeli su ideju tačno, al su je obradili na svoj način. Ja lično igram i LoL i dotu, jer svaka ima i svojih prednosti i svojih mana, a i zavisi od toga koja mi se igra više trenutno :P

Igram manje-više sve što može da se gradi kao AP (Ability Power) osim Jax. Mrzim Jaxa.

Jax jebe mame kad mu se rune sve stave za AP i MP(magic penetration)
Može Solo penta kill da izvrši kad ima još onu knjižicu i Prvi skill.
Može da skine 7/8 nekom AP heroju i onu osminu sam završi.

Da, baš zbog toga ga i mrzim :P

Odbijam da igram sa likovima sa kojima treba sposobnost kognitivnog razmišljanja prosečnog troglodita da bi napravio neki rezultat.

Davajte nikove, neam skim da igram trenutno.

Da malo osvezimo temu.

Necu da bacam hejt, samo da objasnim zasto igraci dote (ukljucujuci i mene) gaje animozitet prema LoL-u.
LoL jeste uzeo ideju od dote, prosirio je van granica warcraft 3 enginea, ali su sa zeljom da privuku sto veci broj igraca, izbacili sve sto je dotu cinilo iole komplikovanijom. Na primer, ubacivanjem onih brush zbunova u kojima si nevidljiv, ubili su poentu dzukinga, bitnog aspekta dote - ali teskog za pocetnike.
Izbacili su dinajovanje - ubijanje sopstvenih kripova kako bi protivnik ostao bez golda i exp-a. Za ovo je bilo potrebno solidno znanje last-hitovanja i koliko-toliko dobri refleksi. Protiv dobrog dinajera, protivnik je ostajao u ozbiljnom zaostatku, kako sa levelom, tako sa kesom. Sa sirokom publikom na koju je LoL ciljao, ovo nije smelo da se udje u igru. Jedan od dizajnera LoLa je rekao "we didn't include denying in the game, because killing our own creeps makes us feel like terrorists". Trolol.
Najvece sranje je ubedljivo onaj sistem levelovanja "summonera". Level igraca moze da pokaze koliko neki ljudi zapravo igraju i tako olaksa spajanje sa igracima slicnog iskustva, ali nikako ne bi smeo da utice na samu igru. Nije ovo wow ili neki drugi MMORPG, u samoj igri svi igraci treba da budu jednaki.
Mnogo je jos primera (besplatan teleport do baze, prejake kule - nema tower divinga), ali cinjenica je da ozbiljniji igraci dote smatraju LoL dotom za klince. Ona grafika kao iz strumpfova ne potpomaze mnogo promenu takvog misljenja.
Opet, ne bacam hejt. Svako neka igra sta hoce i sta voli. Ja trenutno igram HoN koji je preslikana dota, ali je za razliku od LoLa one teze aspekte dote ucinio jos tezim. Samo sam zeleo da objasnim zasto igraci dote blate LoL, kako rece Unfawkable, iz nepoznatog razloga.

Igrao malo, ali me brzo smorila iz više razloga. Jedan od njih je što likovi mnogo bolje urađeni u Doti nego u LoL-u. Ovi k'o da su iz neke Jagodice Bobice. I mnogo mi se više sviđa kako su raspoređene magije u Doti nego u LoL-u. Isto tako, kad nekog uništiš u Doti, lepo se čuje M-M-M-M-M-M-MONSTER KILL-KILL-KILL (i cepa eho u pozadini), a u LoL-u ona kurva glupa samo onako mutavo to kaže. Mnogo mi se više sviđa Dota, što zbog likova što zbog igre uopšte.

Jel može pomoć? Kada idem play ništa se ne dešava, ne izlazi ono polja sa username i pass da se kuca.

Meni je LoL previse decija igra, puna dece 99 godista koji krive druge kad izginu.