Која је ово пјесма?

1. Jedine dve osim Zaz koje znam a da pevaju na francuskom su Vanesa Paradi i Selin Dion. Ova druga je naročito pevala te odurne pop balade.

2. ma nijedna od njih
    a jebem ti nesreću

3. a je l ima neka španska pesma mega popularna
    da ima prigušen zvuk i da je oko 2000 godine???

4. brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    lepa tiha balada brateuuuuuuuuuuuuuuuuuu

5. Oblače, nije valjda da ti se sere jebe tu da jebe uvuklo u uši?

6. Zajebavam se... Jel ima spot, daj bilo sta? Napisi ritam pesme slovima, bar nesto?

7. zarazna je
    tiha ali ne previše spora muzika glas takođe kao da se stapa sa njom
    ima sigurno spot i verujem da ta pesma ima makar 30 miliona pregleda ako ne i više

8. jel samo zenski vokal ili nesto mesano? ovako nesto https://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg

9. ja upravo pregledam na vikipediji 100 francuskih hit singlova 2000-ih. Pa ti vidi kakav si zadatak zadao.

10. Našao sam i doživeo transfer blama
    Sutra raskidam i prelazim u dukatlije

11. Te pjesme koje se ljudima uvrte u glavu, obično budu najgluplje stvari. Moje mišljenje je da su to izmislili masoni, kako bi zaglupili mlade i koristili ih kao izvršioce za svoje nemoralne ciljeve i namjere. Ja kad čujem nešto, nađem sebi neku obavezu, kako ne bih puno mislio o pjesmi koja je ušla u moju glavu a nije platila taksu. A još ako je strana stvar a nije se sama prevela u glavi, onda proradi psihijatrijski patriotski crv u meni i otjera te misli. Ni zrna mozga okupatoru!!!!

12. Siempre Me Quedara je pjesma o abortusu, oblače.

13. U potpunosti se slažem... Kako se nisam setio Bajine Prepelice na ovaj sveti dan, nego viš španske feministkinje... al naleteo sam na ovo, ne zvuči mi loše...
    https://www.youtube.com/watch?v=RwIczqp1_5s

14. Usla mi u glavu, ne mogu da zaspim pomozite molim vas..

Narodna je u pitanju, moguce da peva brena, bar mi se tako javlja, mislio sam da refren ide "nena, nena ja sam tvoja neeeena" ali gugl ne daje nista tako da nije, onako poznatija pesma HITNO MOLIM

15. Da se prijavim da nemam pojma, Armine.

16. Da jebote da da da da!