Kafana "Kod Vukajlije"

1. @ Neo - Ova poslednja mi nije dala, pa sam zato došao ovde da se uroljam:)
    Daj sad Lozu sa bravo grožđem

2. Ja pijem iz flaše.

3. A je l' ovde samo Djanci ima rizle? :D
    Corle, ova jos ide na moj racun, nek' sad zene caste kad se tol'ko fale. :))

4. Inace, ja ne koristim te rizle samo tako stoje... Dala mi prodavacica umesto kusura.

5. Piće za celu kafanu, na moj račun.

6. Vidi, vidi... Otvorili ste bircuz, a niste poslali PVT sa obaveštenjem... Sramota... Ne ljutim se ja, dobro je da postoji mesto za cirku. Konobar, pitaj šta ko pije, a meni donesi jednu Absolut votku.

7. Dobro, ja sam rekao da cu castiti svakog ko novi dodje. :)
    Votka na moj racun...

8. Bravo Mr.Moon, jedino ti piješ isto što i ja :)). Neo, i meni jednu. Sedim u ovoj kafani već 2 sata, a niko da me usluži :p

9. A gde je moj Nestea? Ja sam maloletnik pa ne znam da li smem alkohol... Ako smem... :PPP

10. Za Djanu Nestea! :D
    Opaaa, i Djana je dvanaesti posetilac nase kafane, pa dobija i paklu rizli na poklon. :*

11. Opa, svečano otvaranje, a gazdu da zovete da častite, ništa, a? :)
    I jedna domaća za mene, ako me primate? :)

12. Marija, za tebe, dve! :)

13. Euglena, oprostite, i za Vas, po narudzbi... ;)

14. Ja pijem sta god Lithium donese. :)
    A ako nema, moze i Niksicko uz neki dzin...

15. ja pijem rum i spricer i crno toceno pivooo.najjace..eto to su kao top 3

16. Neo, bre, pusti Gambyja da pije, ovo je slobodan sajt! :))

17. Za cijelu kafanu:

http://www.youtube.com/watch?v=ayF1T_CdGro

a za mene jedno zidarsko.

18. E moracemo da unajmimo izbacivaca ovde. Jes' da je obicna rupcaga, al' ipak navrzali nepozeljni.
    Dakle, ko 'oce da bude? Moz' i zensko, moz' i musko, moz' i mod. :))

19. Marija, kad budes imala svoju kafanu, mislices isto kao i ja. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.