Poreklo Srba

1. Ovde iznesite zanimljive teorije o poreklu srpskog naroda i vaše mišljenje o zvaničnoj teoriji. Ima li još uvek Srba ili smo danas samo mešavina svega i svačega? Teorije odakle su Srbi došli i vaše mišljenje o toponimima širom Centralne i Istočne Evrope koji imaju veze sa imenom srpskog naroda.

I bez Deretićevih gluposti!!!

2. E, a ja таман да пишем о Аргонској Србији...

3. Дајте нешто о Зорсинесу!

4. Uozbiljite se 'bem vas u usta škrbava.

5. Ima li još uvek Srba ili smo danas samo mešavina svega i svačega?

Pa realno, svi narodi su mešavina nekih kuraca... A Srba će biti dok bude srpskog jezika, običaja i imena... Eto, to je ono što mogu da izlupetam za 30 sekundi koliko još imam slobodnog vremena... :)

6. Мислим да ми и нисмо народ.. да смо ми изрод. Нешто као Цигани.. или Јевреји... Мислимо да имамо своју државу ал никако то немамо.. .Ово није држава... Ја мислим да је скроз у реду да се истребе Срби. Шта ви кажете?

7. Мислим да ми и нисмо народ.. да смо ми изрод. Нешто као Цигани.

Тако је.
    А и тежња ка сепаратисању је овде толико изражена, да се ова скупина људи која живи на тзв. територији Србије никако не може назвати народом.

8. Било јуче у 24 сата:
    Срби су мешавина следећих народа:
    Словена (30%)
    Илира (21%)
    Тевтонаца (18%)
    Келта (14%)
    Феничана (9%)
    Хелена (6%)
    осталих (2%)

То су опет резултати генетских анализа, а то је поуздано у пичку материну, ал' ајд'.

9. Значи ми смо 30 посто Словенци? Знао сам да Срби нису народ...

10. Словена (30%)
    Илира (21%)
    Тевтонаца (18%)
    Келта (14%)
    Феничана (9%)
    Хелена (6%)
    осталих (2%)

Срби се и даље теше да генетски потичу од Словена. Aww... Слатко! :))

11. Мислим да ми и нисмо народ.. да смо ми изрод.

Nažalost tako je i izgleda da nema nade.

12. Срби се и даље теше да генетски потичу од Словена. Aww... Слатко! :))

?

13. Srbi su beli Hrvati koji su nasilno primili pravoslavlje

14. Царе шта ти није јасно?

15. Срби се и даље теше да генетски потичу од Словена. Aww... Слатко! :))

Pa jebem mu mater Džimi, imamo valjda neke veze sa Slovenima tj. imali su naši preci. Pogledaj samo toponime po Ukrajini, Češkoj i Slovačkoj. Ja više ličem na nekog Arapina a preci su mi iz mesta na Kopaoniku ciji naziv ima latinski koren, tako da:)

16. Срби су углавном Турци и ту нема расправе. Генетски, а и културолошки.
    Једино тај језик вуче на Словене.

17. Srbi su beli Hrvati koji su nasilno primili pravoslavlje

А Хрвати су црнци?

18. Srbi su beli Hrvati koji su nasilno primili pravoslavlje

A Hrvati su pokatoličeni Crveni Srbi? Ne troluj mi temu!!! NE TROLUJ MOJU JEBENU TEMU!!!
    http://farm3.static.flickr.com/2560/3953236522_ba90a34d1d.jpg

19. I mješavina cigana nisi to dadal.
    Svi narodi na tlu Europe su mješani posebno Balkan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.