Prijava

https://youtu.be/rJ3ftb_Pkww?si=Oun04DsrJQ3iF2ls

Sa ovim je sve počelo, posle bio neki premijer 99 na soni kec al to mi nije bilo to, dok drugar nije nabavio cm 01/02, e to bila perverzija, mada mislim da sam igrao negde i cm 99/00 valjda, sećam se udineze sam vodio

Dobar bio i Premier Manager, ali nisam malopre na njega mislio. Baš se zvala igra Championship manager
https://www.youtube.com/watch?v=VneBdWhS2AM

Sad sam saznao da sam ja ustvari igrao sledeću verziju, iz '93. koja je imala realna imena igrača, a ova prva je imala neka random imena

Ajde daj mi link te verzije pm iz 93 da vidim

Pricate gluposti, taj pm 96/97 i 97/98 od gremlina je bilo jedino na tu temu na toj platformi

U ovoj 96/97 savicevic jos igro za milana a u ovoj sledećoj mijat imao 4ipo zvezde bio u top 5 plejera

U 98ici bio neki teylor iz blekpula kog si mogo uzmes za tipa meleon a sl sezone prodas za 15 to bio glavni hak

Bekvalac vodio vošu, pored zv i par u igri prisutan bio

B E Č E J
E
Č
E
J

kao 4ti tim koji tad i igrao neko eu takmicenje

Mijatović, Basler, Mateus, Čilavert i još neko nmg se setim moguće Ronaldo, to bili ultimejt igrači na pm 97 sa najvećim rejtingom, ono 4,5-5 zvezdice.

A gordona strahana, lijama dajša i dvojicu iz vigana kad kupiš i obnoviš im ugovore može ih prodaš bukvalno za milijarde ako te ne mrzi toliko da držiš miš da nabiješ cenu, mislim da se jedan iz vigana zove De Zeuw tako nešto.

A moguće i Fil Bab iz liverpula

Strašan njukasl tu, trio napadača širer, asprilja i les ferdinand, haos

Sve pamtim bemti a prošlo skoro 30 godine

Bišop iz vigana, eto setio sam se

Overmars je bio midfilder sa 5 zvezdica tj 4ipo, vea, mijat, ronaldo, roj kin, bekam i gigsara

moguce i da aleksandar cikler imao fazon 4,5 zvezdice

Bio i jugara dobar od nasih i milosevic aston vila, asi mogo samo tri plejera sa zastavom drzis u prvom skvadu

I onaj stadion kad namunjis na 160k gledalaca pa u polufinalu fa cupa posecenost bude 100% meleoni samo sipaj

džejms mekafri, glas maks pejna je umro pre tri godine. na šta li će ličiti rimejkovi i da li će biti pišanje po grobu dotičnog sa 150 gb ej aj tekstura i veštačkih glasova?