Коју игру следећу да скинем?

1. kurator
    bigbi nedostaješ mi <3

<3
    Idu mi na kurac zombiji, a nije gejmotrona nisam ljubitelj. Bigbi mi je bas po meri.

2. Igram Age of chivalry kad mi se kolje nesto, a od strategija The guild 2:renaissance. izbacili nedavno neki patch za the guild 2, mada je igra i dalje prilicno izbagovana, igriva je... ko voli simulacije, nek proba. Ima svega od upravljanja biznisom do bavljenja politikom i barenja srednjovekovnih picoka...

3. Jel bi igrao neko swat 4 u multiplejeru?
    Igra je mnogo gotivna, takticka pucacina, ima co-op i jos nekoliko razlicitih gejm-modova u multiplejeru.

4. Spec Ops:The Line

Igra kao igra nije nista posebno, relativno genericka pucacina. Ali prica....retko zajebani majndfak. Vredi da se odigra. A i OST je odlican, evo primer

https://www.youtube.com/watch?v=I0mC__bGcmM

5. Ne znam da l' je uzeo digra neko od vas, al' sam uspeo da završim jebeni This war of mine, zajebana igra al' vredi odigrati.

6. Jel zna neko gde ima da se skine mod za KOH za ceo svet, pls u pvt

7. Uuu odlicna ta pesma iz spec opsa! A nisam igrao igru, mogao bih da probam...

8. Dobar je ovaj najnoviji vulfenštajn onaj prošli je bio govno neopevano

9. Вулфенштајн се опрао од свих ранијих срања како се нико у историји није опрао од ранијих срања, јебене шездесете под нацошима, нацошка обрада "House of the rising sun" и Џими Хендрикс међу отпорашима :Đ

A тај Spec Ops је писао неко чија је омиљена књига 600% Конрадово "Срце таме", и тако напљуваше игру да је "претенциозно шатро-филозофско срање". Јесте, више бих волео да је нека мини-серија али мени је и овако легла до јаја и свакоме је препоручим.

10. Je l' igrao neko Planetside 2? Posto je besplatna, je l' pocinjes kao klosar pa onda napredujes a ako im gurnes pare onda mozes brze da napredujes ili sta?

11. Probajte mount & blade viking conquest, nije los, a ima i neku pricu...

12. jel igra(o) neko rome total war ?

13. Jel bi igrao neko swat 4 u multiplejeru?
    Igra je mnogo gotivna, takticka pucacina, ima co-op i jos nekoliko razlicitih gejm-modova u multiplejeru.

jbt, ovo može da bude vrh sprdnja, đe ima multiplejer?

14. igro ja oba dela rom total vora, jebu obe igre jako i snažno u pičku

15. retarde, za swat 4 čini mi se da ima na game rangeru multiplejerr

16. rendžer užasno baguje(doduše za generale ne baguje uopšte). smarao je za rajz, bfme i još neke igre. tungl je bolji.

17. E za swat 4, skini obican swat 4 i patch valjda 1.1, i neki game tracker client, i onda udjes na gametracker i nadjes server svr team. Ima igraca obicno od 3 popodne pa do ponoci, ili kasnije, i to svako vece je pun pa mora da se ceka da udjes... a pre toga je prazan. Ima jos par servera ali igraju staru verziju igre, a ovako imas taj jedan server i mozes sa ortacima coop, ili napravis server pa igrate...
    Za ekspanziju ne mos naci servere, a i za obican ima tipa taj jedan koji valja, ali vredi igrati, bas je gotiva.
    EDIT: Javi ako instaliras, da opikamo neku partiju...

18. total war jebe!
    dvojka posebno
    skinuo sam pre neki dan, u pocetku je malo konfuzno dok ne udjes u stos (nikad nisam igrao nesto ovog tipa)

19. Koji total, medieval?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.