Коју игру следећу да скинем?

1. a ima i u komentaru link ka drugom torentu, proveri i to

u prvom linku što dao sam ti

2. Instalirao sam sve i kad da pokrenem gej izadje mi ovo
    http://prntscr.com/5zvaeo
    Da li moze uopste na xp?

3. Skinuo Alien Isolation, jebe igra.

4. Je l' može neko da mi nađe link za alien vs predator 2009 ja mislim, oko 15gb downloada ima. AvP 3 je ja mislim.

5. Nemoj da skineš, nego kupi. Podrži autore, naročito ako ti se sviđa igra. Kako bi se tebi činilo da uložiš svoju kreativnost i sate truda i da te neko opljačka? Zašto misliš da imaš bogomdano pravo da besplatno konzumiraš medije? Nikad kapitalisti od vas.

Budi odrasla osoba, napravi nalog na Steam-u, poveži karticu i čekaj popuste. Tek onda legalno preuzmi igru i testiraj je u naučne svrhe i objavi svoje nalaze ovde. Nauka uvek pobeđuje (moj naklon elitnim ateistima na Forumu™ XD ).

6. HA! Ja sam komunista tako da sve to ništa ne važi za mene! I kao prvo ja smatram da mi Srbi imamo pravo da besplatno skidamo svaku igricu narednih hiljadu godina kao odštetu zbog bombardovanja!

7. Питајте Прешо Игрицу коју игрицу да скинете

8. vidi ovog klasicnog americkog nooba koji tera ljude da kupuju originale.Pa i da imam pare nikad ne bih kupio igru preko steam-a.DRM FREE GAMES SAMO!

9. Skini nekoj maloletnoj Moldavki mrak, a ne igricu

LOL
    O
    L

10. Kad proizvođači igara prestanu da proizvode poluzavršene proizvode pune bagova i gličova, koji se obrnu za jedno popodne, a koštaju po 30-40, a neretko i 50+ evra, a nekoliko dana ili nedelja nakon izlaska počinju da izbacuju DLC-ove koji koštaju po 1-10 evra u proseku, onda ćemo možda i početi da kupujemo. Da ne ulazim i to koliko su nam jadne plate u odnosu na ostatak sveta. Industriju igara su upropastili klinci koji kupuju igrice čim izađu, sa maminim kreditnim karticama i kupuju šešire za likove.

11. Da igra ima mogunost lan umrezavanja, da moze da funkcionise bez interneta pa i da dam.Jedine igre sto sam kupio original su larry love for sail i throne of darkness bile su 250 dinara na trafici

12. Da ne ulazim i to koliko su nam jadne plate u odnosu na ostatak sveta.

Izwinyy, pitaću ponovo, zašto misliš da imaš pravo da besplatno konzumiraš medije? Hranu ne smeš da ukradeš, a neophodna ti je za život; s druge strane, igre, koje su luksuz, smeš?!?

13. Ne mislim da imam pravo, samo ih konzumiram :)

14. Da ne ulazim i to koliko su nam jadne plate u odnosu na ostatak sveta.

pa iskreno ako ćemo ima vas većina steam. Uđeš na featured sales moš da kupiš farkraj trojku za 5€ a vjerovatno je pada i ispod. Za vaskrs će ti i četvorka biti tipa 10€ a u decembru će padati isto tako na oko 5€.
    Padaju često igre i po 90% sniženja. Alan Wake sam skoro viđeo za euro i po.
    Da ne pričam da su neke igre "gift that keeps giving"... fazon na cs sam za mjesec dana zaradio skoro koliko sam uložio u njih.

Mislim i ja nekad oću da igram nešto čim izađe al mi često komp te stvari ne može da pokrene. Sad sam odlučio da se odviknem od piraterije malo jer kapiram da duže igram igre koje iskeširam. Jedino me jebu vizuelne novele koje stv niti imam keša da kupujem niti mogu da ih kupim sad pa da razmišljam oću li biti u stanju da ih pročitam i ako neću oće li u sljedećih par godina neko da odradi engleski peč

EDIT: Mislim mit je da su sve igre originali po 50€ fazon. Jesu te super high budget igre al mnogo dobrih igara na koje moš da pukneš po 100+ sati su ti ispod 10€ bez sniženja

Kad proizvođači igara prestanu da proizvode poluzavršene proizvode pune bagova i gličova, koji se obrnu za jedno popodne, a koštaju po 30-40, a neretko i 50+ evra, a nekoliko dana ili nedelja nakon izlaska počinju da izbacuju DLC-ove koji koštaju po 1-10 evra u proseku, onda ćemo možda i početi da kupujemo.

Doduše sa ovim moram da se složim. Strašna boljka doba brzog neta... al to je ograničeno na ubisoft, EA i sl. sranja.

EDIT: Npr. torchlight 2 je trenutno 3,79€ ... Ne mogu da nađem nikoga u reviews da ima ispod 30 sati igre a dobar dio ih je 100+...
    100 sati je fazon 70 filmova u bioskopu da odgledaš a znaš kolko koštaju bioskopske karte.

15. E ako neko naleti na besplatnu cs go ko sto je pre ono bilo neka postuje na ovoj temi.

16. ја положио право интелектуалне својине из фотокопиране и укоричене књиге

Т Р П А Ј
    Р
    П
    А
    Ј

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.