Коју игру следећу да скинем?

1. "izvikana kopija GTA"
    Loš pokušaj ubisofta da sastavi GTA i AC

2. PuppetMaster
    Kako nece, pogledaj samo malo klipove po YT. Nestvarno je dobro sve. Price, likovi, mogucnost prelazenja misija na razne nacine, sporedne aktivnosti, trgovina, berza....

Znam, djuskao sam na Xboxu :D

3. I ja, nekih pola sata sto mi je bilo dovoljno da me ubedi da leba ne jedem, nego da stekam za novi komp :)

4. Jel izasao krek za FUFU 2015?

I ajte leba vam, preporucite 5 dobrih igara (samo da nisu ono zombiji i kojekakvi roboti u svemiru). PRelistah 30 strana teme, uglavnom se vrti istih par naslova. I da, ako moze bez strategija, mada nije iskljuceno :D Ajte, ljubi brat

5. Gazimudo, nema jos uvek kreka koliko ja znam...
    Tesko ti je danas naci dobru offline igricu. Vecina ti se sastoji od dote2, lola, wota, wowa...

Skini fm2015 :)

6. Jel izasao krek za FUFU 2015?

Imam ja krek na kompu za AMDove procesore i win 7 64 bit, ne radi na win 8

7. Jel me zajebavas da posebno izbacuju creck za procesore?

A lozis me

Papete, skinucu, al to ne sme da se pokrene dok ne prodje ispitni, inace ostadoh apsolvent zanavek :D Jel ti znas da sam ja i poslednja 3 menadzera igrao gledajuci one kuglice, jer mi je seckao 3d prikaz loooooool

8. Ja i dan danas gledam kuglice, i to 2D classic. Onaj 3D je za pedere :)

9. Imaju 3D kuglice? Sta kao gledam u sferu a ne u krug, vo imja oca

10. Ne bre, 2d su kuglice, a 3d su cice

11. Jel igro neko bosonx? Ja se bio navuko pre koju godinu, imao sam neki bolestan skor. Ali trip je koliko ti na početku sve izgleda nerealno brzo, a kad se posle vratiš na početni nivo, ono smešno sporo.

12. Jel me zajebavas da posebno izbacuju creck za procesore?

3DMovu sam verziju skinuo, krekovali su prvo sve do win 7 32 bita, zatim win7 64 i AMDove proceosore, i 30ak % intelovih, e sad bi trebao v3 krek za win8, 8.1 i ostatak intelovih procesora

6 mjeseci se već čeka sunce joj jebem

13. Novi mod vezan za politiku modernog doba. Dodatak za igricu Hearts of Iron- Their Finest Hour. Igrao sam prethodne modove i ok su, al ovaj ne znam da instaliram jer sam faktard. Ako neko uspe nek javi kako

http://media.moddb.com/images/mods/1/20/19897/HoI3_3.jpg

http://media.moddb.com/images/mods/1/20/19897/Trannistria.jpg

14. sta je poenta ove igre?
    Aj ukratko

15. Razvijas ekonomiju i vojsku i osvajaš države. Mod kreće od 2000. godine pa nadalje. Povremeno ti izlaze obaveštenja o onome šta se dogodilo bitno u svetu. Tipa 11. septembar.
    Mnooogo je zajebano igrati bez šifre, tako da ja konstantno ukucavam i napadam Bugare.
    Kad vodiš Srbiju 2006. ti se odcepi Crna Gora, 2008. Kosovo. (kao što i beše, jelte)

Izbaci ti u jednom trenutku dal oćeš da prihvatiš Ahtisarijev plan. Pa onda imaš posledice ako prihvatiš ili ako ne. Možeš da smenjuješ vlade i ministre u zavisnosti kako je narod raspoložen. Takođe možeš da menjaš zakone o platama, služenju vojske itd..

Tako za svaku zemlju. Možeš da igraš i sa jebenim Laosom ili Burkinom Faso.

16. Ma nije to zanimljivo, making history je ćaća.
    Uzmeš nacističku Njemačku, ww2 i opleteš po čitavom svijetu, naravno na najtežem se igra, kad počneš da gubiš rat dodaš sebi u editoru atomsku bombu i baciš na London, onda počneš da dobijaš rat na par godina, pa gubiš pa atomska na Moskvu pa sve tako
    http://static.gamespot.com/uploads/scale_super/gamespot/images/2007/095/reviews/788767-935724_20070406_001.jpg

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.