Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja jesam, jeftino p2w govno.
igra li ko Teru online????????
Postal 2, solidno ubija dosadu, ne zauzima puno, a nije baš previše ni lagana.
kad se setim postala 2 dobra je mogu ti reci.Ali po meni dosta slicnosti ima igrica vampire the masquerade bloodlines.
С тим што у Маскаради не можеш да пишаш по мртвим бакама.
ROCK SIMULATOR, LJUTO PRETESXKA IGRITZA :(
jel igrao neko star trek online?
ja jesam, jeftino p2w govno.
To je još optimistično za reći. Ja sam u nevjerici nepovratno bacio 20 sati svog života misleći da će igra u nekom trenutku postati bolja i da možda namjerno troluju u početku. Jebeni šah u domu penzionera više drži pažnju.
Ja igram taj star trek sad, ne deluje lose(za jedan mmo, a ja ih inace ne gotivim uopste...), mada vec vidim da je kao i svaki drugi p2w mmo... podseca me na star wars the old republic, samo je malo bolji.
IGRA LI NEKO MAJNKRAFT ?
?
a?
JOK
a jes vala, ko normalan osim dece osnovne skole i mene igra ovo
a igrao sam ja iako sam srednja, zanimljvo je prilicno
Igrao ja jedno vreme, ali Creative Mod, zato sto sam picka.
Играо и ја, али у синглу (нисам могао да поднесем могућност да ми се неко попиша на све што сазидам), прекопао и сравнио три планине, дизао куле, села, њиве, озидао, накотио милијарду грла стоке и пилића, покушао да котим сељаке, сазидао железницу, схватио да сам јебено ретардиран и баталио.
Može neko da mi kaže gde ima dobar torent za Medieval 2 total war?
Ahahahahah, ja sam bio u fazonu ,,daj da pretvorim ovu planinu u kucu" a to je bila ogromna jebena planincina i ja stvarno napravim kucu tj dvorac, posle toga ,,gle ova planina pored moje bi mogla da posluzi kao jos jedan dvorac, aj da spojim pa izmedju kapiju" . Zavrsilo se na dva dvorca, vodopadima, sancima punim vode oko dvoraca, tajnim prolazima ispod, tajnim prolazima po dvorcima i jos trista kurca i sto ti kazes, skontas da si retardiran i batalis. :D Mada, igra mi se sad...
Dajte neku malu igricu,ali mora mnogo da jebe, nesto u fazonu Neighbours From Hell, Prison Architecht i slicno. Imam u kompu 10 dobrih, velikih igrica koje nikako da se nakanim da instaliram i igra, tako da mi treba nesto da ubijem vreme...
A kad se pogleda, koja pa igrica nije retardirana? Negde ubijas zombije, negde vozis trke, negde pucas na ljude, negde pravis vojsku, tako i ovde, radis sta oces dok se ne smoris.
Ja trenutno kopam ko lud, da nabavim dovoljno resursa za neko velelepno zdanje, naucio sam da pravim kamin, a sad me zaintrigira ono sa prekidacima, nagaznim minama i slicno.
A ponajvise bih voleo da pikam sa jos nekim u svom svetu.
AL ne vredi, odgledao sam milion klipova na yt, pratio sve korake, al i dalje ne moze.
FTL (Faster than light). Ne može manje od toga