Коју игру следећу да скинем?

1. Javite ovde kad izidje full Just Cause 3, oci mi pobelese od rifresovanja torenata

2. Dajte neki krek da radi za fifu 15 života vam skino sam već tri i ni jedan ne šljaka

3. сад сам завршио фолаут, изабрао сам институт и сморио се што морам да поубијам жељезничаре и нисам задовољан крајем, ваљда ће избацити неки длц као наставак, осећам као да нисам завршио посао

4. Evo dusane, ja sam odavde skinuo

5. lol jebi se
    ja koji god da skinem neće pun net onih lažnjaka što su se pojavljivali

6. Dušane potraži na sajtu nosteam.ro. Tu su već krekovane igre i potpuno je proverena stvar, nema virusa i sličnih govana. Poskidao sam sa tog sajta gomilu igara i sve su odlično radile. Samo je pitanje da li imaju i Fifu u ponudi igara.

7. Jel ti hoces fifu 15 ili 16?

8. 15 16 znam da nije još izašo krek

9. torrent multisearch za operu,plugin,nalazi sve sto se moze pronaci,pretrazuje gomilu torent sajtova,samo se morate odreci tupavog chrome-a,bar za pretragu.....
    ako neko zna da preporuci neku sunjalicu dobru,posle styx-a,nisam naisao na neku valjanu,hvala unapred

10. bravo somi ti si genije,ovo je nesto novo,nikad nevidjeno

11. thief je najbolje od ovoga,nazalost odigran,tako da je metal gear solid 5,moj odabir od ovih preporuka,hvala Dare care!

12. омггггг каже се никад виђено лоооооол

13. јебе фолаут, тек кад завршиш главни квест креће права зајебанција

14. torrent multisearch za operu,plugin,nalazi sve sto se moze pronaci,pretrazuje gomilu torent sajtova,samo se morate odreci tupavog chrome-a

https://chrome.google.com/webstore/detail/tms-torrent-search/pakhafflipopfhfmnbhoocpkcdjfpphc?hl=en

15. upravo o tome pricam agilni,ali je i dalje chrome budjav =]
    ipak,ok,stvar ukusa...

16. Ваља ли неком курцу Euro Truck Simulator 2 ?

17. valja,ja ga peglam vec 2 meseca

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.