Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
WAT
Zar nije to izašlo za vreme vladavine DOS-a?
Noup, nju van.
https://www.youtube.com/watch?v=wqiSV1I6Pm4
To ti je baš od likova koji su pravili Titan Quest, ovako kad igraš deluje ti kao malo upeglan mod za TQ. Nije još završena igra, u nekim alfa fazama je i imaju valjda samo prva dva poglavlja. Nemi ni krekovano pa bi morao da kupiš early access na Steamu.
Ako ti se igra nešto na taj fajzen probaj Path of Exile, bolji je jedno dve konjske dužine i free to play je odrađen jako pošteno, pravim parama možeš da kupiš samo kozmetiku.
E kakav je taj novi krusejder?
Od prvog krusejdera pa do sad su skenjali sve strongholde... valjda nisu i taj
Ne znam, imao sam brda obaveza pa još nisam skinuo. Prema ono malo gejmpleja što sam pogledao izgleda fino.
Skidam strit fajter 4 a vidim pojavio se skoro neki ultra strit fajter 4, jel igrao ko?
Igrao ja, nije loš, ali po mom mišljenju dosta treba za uigravanje.
Paz'te ovo
http://youtu.be/PYTzIwWEL3k
Razocaran sam Stronghold Crusaider 2, pored grafike koja je na nivou igrica iz recimo 2006. godine sto mi i ne smeta tako puno da je igra ponudila ista novo u odnosu na prvi dio...
da citiram komentar sa youtubeta
šta kežete za dragon ejdž? gledao sam gejmplej malo oizgleda brutalno. samo mi žao što nisu nastavili igre u fazonu keca koji je što se mene tiče dragulj taktičkih arpidžijeva. priča grafika system borbe sve je savršeno. onaj osećaj kad pobiješ hiljadu darkspona 2 3 super bosa vratiš se u kamp gde popiješ koji vrč sa ogrenom, pojebeš morigan I lelijanu pa onda odvedeš ekipu na kurve.
тај стронгхолд има брда потенцијал ал не умеју ти ретарди семе им јебем крваво да направе како ваља. а једина игрица тог типа.
Misliš ovaj novi? Bemliga, rekoše da će da se vrate korenima i stave više taktike nego u dvojci koje je realno totalni hek&sleš. Ovo što sam video mi izgleda kao bling iz dvojke sa potencijalom za taktiku iz keca, skil setovi takođe izgledaju malo komplikovanije nego u dvojci. Jes da obično kad sediš na dve stolice propadnešu čabar koji stoji između al opet, možda im i pođe za rukom.
I nadam se da će da bude da se uključi friendly fire na bilo kojoj težini, u dvojci je bilo samo na impossible a to je već totalni smor za igranje, trebaju ti tri duga dana da olešiš tri džeparoša.
To o sedenju na dve stolice se najbolje vidi s pristupom buljaštvu, većina pratilaca koja je pordžavala tu opcije je bila u fazonu 'jebeeš nebiraaš', a sad će da bude i pratilac koji je isključivo gej. Što je, jelte, dobro, kad praviš pederluk idi do kraja inače samo ispadaš neozbiljan.
A što će da bude open world, to jako teško ispada loše a i mislim da je red da se potrude malo, dvojka je bila čisto otimanje kinte fanovima.
ček ovo mi nje jasno. jel toga bilo u kecu? znam da neki spelovi imaju frendli fajer al o vako ne kontam.
evo sad gledam kako izgleda fajt sve neke munje mađije jebeš to. al valjda mora tako u novim igrama jebem li ga.
al šta me najviše nervira što su jebeno promenili dizajn svega. kunari više nisu kunari sad su neka debilna čudovišta, elfovi su usrani japanci flemet je sad kao neka super čarobnica umesto krezava baba ko u oridžinu. kako u mas efektu, jeste da je trojka najslabija al čak I tu je turian jebeni turian. to mi ne ide u glavu potpuno su napustili ideje iz keca.
završavam oridžins 6. put I plačem sve ekspanzije dlcove odigrao, ima neko mod neki nešto?
Ima l' ko da voli avanture? Svojevemeno obrnuh dosta njih, a do skoro igrao Primordiu, i do jaja je. Preporuka.
Pa taj fazon, ako je area spell moraš da makneš svoje, samo je easy mod bio bez toga. U dvojci je bilo roštiljaj bato kolko voliš na svim težinama osim najvećoj koja je bila sranje za igranje zbog načina na koji se u dvojci računa armor. Nedavno sam odigrao dvojku ponovo da dobijem dobar save za trojku i trebalo mi je šurnjaest modova dok sam je napravio da liči na prvi deo, ono, dok sam uključio da i pratiocima treba oprema, pa uklonio klasne restrikcije... Ima i jedan dobar mod što ublaži malo skaliranje armora na najvećoj težini pa dobiješ tu neku višu srednju težinu koja ima frendli fajer.
Još u dvojci su Kunarije totalno promenili a elfovi dobili uši ko bumerang i počeli valjda da jedu jednom mesečno, šta li. Baba veštica je isto totalno redizajnirana, sad mu dođe nešto kao zajebanija verzija verice rakočević. Sten je bio jedan od najzanimljivijih pratilaca baš zato što je uvek pratio taj neki njihov blesavi kod a čak su se i ti vizuelno drugačiji Kunariji iz dvojke držali toga istog, a sad će da bude Kunari pratilac kojeg pretežno zabole stojak za to, kolko sam skontao.
Nema ful kampanja za oridžin ko što je nekad bilo za neverwinter. E to je bilo zlo, imao si fan-made kampanje kao što je Aielund saga da oficijalna ne mož da im prismrdi, bilo ih je da su radili ljudi po više godina.
Ako te zanima, čujem da je izašao Wasteland 2, nisam još probao al vele da je dobar.
Играјте Wasteland 2 људи, доживео сам да у 2014. години сат времена правим идеални тим а да притом не играм јебени АРКАНУМ него нову игру, то је оно што ја тражим, то је оно што ми треба, то ме пали бре.
izgleda kul, jel nije preterano zahtevna?
Osim toga sto zauzima 21gb ne bi trebalo :D
Изгледа графички мало боље од Командоса 3 тако да оно, у ребусу сам на шта оде тих јебених 21гб
Language packovi verovatno dodaju dosta GB, valjda.
Ranije dok su hard diskovi bili manji a igre uglavnom dolazile na dvdjevima trudili su se da što bolje upakuju resurse i uštinu na veličini gde god mogu. Sad ih boli kurton kad skineš igru od 20 giga za sat vremena, a i dobije se malo na vremenu učitavanja ako je sve otpakovano.