South Park

1. Nije nešto posebno ova epizoda, mada mi je drago što prozivaju onog pajsera sa tjuba.

2. kok medzik epizoda pokidala!

3. U jebote, de ja da propustim komentarisanje epizode Saut parka... Elem, dobra je epizoda, ali prema mom mišljenju nije u nivou nekih iz ove sezone kao npr Cissy ili Handicar ili Cock Magic, ali je dobra, razvalili su sa Džeksonom i Tupakom, naročito kad Rendi naleti na Tupaka kod Šeron...

4. ima nastavak ovo?
    mislim da trebalo bi

5. Kako vam se čini epizoda?
    Zanimljivo je što su spojili elemente svih epizoda, nije se sve ,,restartovalo'' u svakoj sledećoj epizodi. Verovatno najčudnija sezona do sada.

6. Mnogo čudna, kod poslednje epizode sam imao osećaj kao da gledam nek itripozni film priznatog reditelja koji mi šalje neke poruke koje nisam baš sasvim skontao a imam potrebu. baš ludoo

7. nemam dovoljno pljugi za gledanje saut parka a do trafike ici ljuto mrzi me :(

8. epizoda je kanal,al bas kanal i mislim da skapirao sam njihovu duboku poentu,al svejedno je kanal i sranje...jbt kad sam video onu glavicu ocekivao sam da ce se preljuto posrati na nju,kad ono...

9. Jedino što mi se svidelo u prošloj epizodi su one scene sa policajcima.

10. jeste čudan kraj sa onim šveđaninom pederom al opet neočekivano je tako da mi i nije bio kanal. moglo je i bolje da se finišira, al zadovoljan sam sezonom
    + od mene

11. Bolja od prošle (izuzev GoT epizoda).

12. JeRste gledali ovu novu? Meni nije nešto naročito...

13. Hnjah, mogli bi da se vrate bolesnom crnom humoru, kritika društva smara.

14. Nije loša, ni sjajna. Mislim da mi je bolji utisak nego što je realno jer nisam dugo gledao.

15. (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง

16. prejaka epizoda nova

17. Odlicna, samo je kraj smorio. Smorili su vise sa epizodama ovakvig tipa...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.