South Park

1. Што се мене тиче, не мора никад, Ова задња сезона им је баш срање па не верујем да би следећа била бољи.

2. Кажу петог октобра.

3. Trinaesta je najboljsa

4. Rekli su u septembru.
    koji kurac?

5. Пети октобар, дан за промене!

6. Neko od vas verovatno zna onaj sajt gde moš gledaš South Park džabe. E, sad, koja beše ona epizoda sa takmičenjem u kakanju po nekoliko kjurika?

7. Ova poslednja sezona je stvarno sranje u odnosu na većinu prethodnih. Ima mnogo dobrih likova, ali ja bih izdvojio Kartmena i Rendija, oni su stvarno budaletine. Verovatno omiljena epizoda mi je Imaginationland i to onaj deo sa psihopatskim šumskim životinjama, ali tu je tek konkurencija neverovatna. Ima i ona sa WoW-om, Make love not Warcraft itd. itd. Ma sve u svemu, mnogo su dobri i ludi.

8. Ja ne moram da naglasavam koji mi je omiljeni lik, samo se nadam da ce ga biti u nastavku sezone.

9. Pravda za peškiriće! :D

10. Nije loš početak jesenje polusezone. Jedna od boljih epizoda u zadnje vreme samo mi se čini da nekako uvek zaseru na samo kraju. Bolje da izbace zadnjih minut i po i odmah puste špicu.

11. Ja sam sada krenula da gledam 14-u sezonu prije neko veče. Sjebaše onu iz seksigrada ono pra`o.

12. Ček, ček, tamo odakle ja skidam epizode ima samo 7 komada iz poslednjeg seriala. Prosvetljen sam, jebeš ispite sad.

13. Ali najjaci detalj je ona komora ili sta vec u kojoj Katrmen prdi u hamburgere. :)))

14. Eh da, i ono kad se Sten napiije pa ode u bioskop i skonta da mu je humor Adama Sendlera zanimljiv. lolololo

15. Само се надам да неће опасти квалитет до краја сезоне и да ово није последња сезона, као што ми делује да ће бити.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.