Srpski Rap & Hip-Hop

1. Romanija
    O
    M
    A
    N
    I
    J
    A

2. јбг, ал нама најближи град Cарајево а вама Трcтеник

3. Inače sam provalio zašto se autoru CicaDraza93 sviđa ovaj reper eldorado, deseti stih jedne od onih pesama što je okačio kaže "moja lirika je ostra ko bajonet cica Draze"

4. hahahah nisu culi za rep uopste cudno im je

5. Do Trstenika imam 230 km tipa

6. ahhahah danijel na forumu vukajlije kiselo baca teorije

7. Sad bih mogao da nabacam nekih skech prozivki za pseta ali necu ajde zavadicemo se

8. Neznam kako da prokomentarisem ovo ostr

9. da li se slazes da na forumu ima glava koji su ponosni jer ih nikada nisu startovali pandura a nisu ih startovali nikad jer izgledaju ko sisice hahah

10. Ako mene pitas vecina ljudi sa foruma izgleda ko sisice

11. Mene su jednom pretresali na granici ako se to racuna, a takodje me jednom policajac pitao “cime se bavim” aludirajuci na neke sitne kriminalne poslove na sta sam mu ja odgovorio “poljoprivredom” on se malo uznemirio jer je mislio da ga zajebavam. Nosio sam adidas suskavac i vozio njemacko auto pa zato

12. Ollanik da li se slazes da su pojedine ljude sa foruma startovali jer izgledaju kao raspale narkomancine a ne zato sto izgledaju kao dileri droge

13. Pseto ti da si ja mozda bi umro od blama ali bi pre toga sigurno umro od gladi jer da si ja morao bi da jedes ne bi mogao da zivis od vazduha kao sad

14. Jbg nisam mogao da ne napisem, lijep pozdrav laku noc nemojte sta zamjerti

15. Osecam se bas izdominiran prozivkama sada majka kuca na vrata pita sine zasto jecas

16. bas su awww prozivke

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.