KAKAV ŽECA KAKVE PIČKE MATERINE! Rade je jednom putovao iz Nirbungringena i dok je vozio kroz Srbiju video je siroče pored puta. Na brzinu mu je napisao pesmu 'Ko je pijan zaspao za stolom' i rekao mu da odnese u obližnju izdavačku kuću i da će mu ta pesma doneti puno para. To siroče je bilo Žeca a Radetu je ta pesma veoma draga pa je stoga rado i izvodi. Ne pričajte o nečemu što ne znate!!!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Rade lackovic vam je cool? A lucifer nije djavo on je samo boziji izaslanik u paklu. Imate L od mene. Capital L
У огњу пламеноме, који ће осудити оне који не познају Рада и не покоравају се јеванђељу Господа нашега Рада Лацковића.
Говори Онај који свједочи ово: Да, доћи ћу скоро. Амин, да дођи, Раде!
Mačak pos šlemom je izgubljeno jagnje ljudi. Da li mu ima spasa?
Još mu nije zanimljiv Marksov Kapital? O Rade, pomagaj, šta je to sa današnjom omladinom!
Valjda izgubljeni macak ako ja dobro vidim sliku na svom profilu :)
Jagnje bre! Mislio sam, onako u hrišćanskoj...pardon...radeićanskoj terminologiji :)
Може мени неко да каже за озбиљно, која је позната песма од тог Радета, да не преслушавам све?
http://www.youtube.com/watch?v=NwXaZrr-Z_I
Sve su dobre i poznate.
Масни, немој бити луууууд, ово је Жељко Игњатовић снимио први пре 20 година... Дајте нешто баш Радетово, а популарно.
Zezas da je ovo pokradeno?
Не зезам, бре. Куцај Жељко Игњатовић- Жеца...
Dankane, to je Radetova pesma, Željko je plagijator.
Да, да... Сигурно :)
http://www.youtube.com/watch?v=hnI7S7pZJjY
To je Žecina pesma...
Dankane:
Da ima ljubavi
Čarobna ženo
Rekli su mi da si plakala
Ceo grad me ženio sa tobom
i to...
Фала, бро!
KAKAV ŽECA KAKVE PIČKE MATERINE! Rade je jednom putovao iz Nirbungringena i dok je vozio kroz Srbiju video je siroče pored puta. Na brzinu mu je napisao pesmu 'Ko je pijan zaspao za stolom' i rekao mu da odnese u obližnju izdavačku kuću i da će mu ta pesma doneti puno para. To siroče je bilo Žeca a Radetu je ta pesma veoma draga pa je stoga rado i izvodi. Ne pričajte o nečemu što ne znate!!!
Tako je Roki, naša religija i radejacija to propovedaju!
+9484
Recu samo ono sto je chaos marincima rekao ultra space marines Clerk : DIE HERETICS! :D
Jubilarni petstoti post !