Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Rade lackovic vam je cool? A lucifer nije djavo on je samo boziji izaslanik u paklu. Imate L od mene. Capital L

2. У огњу пламеноме, који ће осудити оне који не познају Рада и не покоравају се јеванђељу Господа нашега Рада Лацковића.

Говори Онај који свједочи ово: Да, доћи ћу скоро. Амин, да дођи, Раде!

3. Mačak pos šlemom je izgubljeno jagnje ljudi. Da li mu ima spasa?

Još mu nije zanimljiv Marksov Kapital? O Rade, pomagaj, šta je to sa današnjom omladinom!

4. Valjda izgubljeni macak ako ja dobro vidim sliku na svom profilu :)

5. Jagnje bre! Mislio sam, onako u hrišćanskoj...pardon...radeićanskoj terminologiji :)

6. Може мени неко да каже за озбиљно, која је позната песма од тог Радета, да не преслушавам све?

7. Масни, немој бити луууууд, ово је Жељко Игњатовић снимио први пре 20 година... Дајте нешто баш Радетово, а популарно.

8. Zezas da je ovo pokradeno?

9. Не зезам, бре. Куцај Жељко Игњатовић- Жеца...

10. Dankane, to je Radetova pesma, Željko je plagijator.

11. To je Žecina pesma...

Dankane:

Da ima ljubavi
    Čarobna ženo
    Rekli su mi da si plakala
    Ceo grad me ženio sa tobom

i to...

12. Фала, бро!

13. KAKAV ŽECA KAKVE PIČKE MATERINE! Rade je jednom putovao iz Nirbungringena i dok je vozio kroz Srbiju video je siroče pored puta. Na brzinu mu je napisao pesmu 'Ko je pijan zaspao za stolom' i rekao mu da odnese u obližnju izdavačku kuću i da će mu ta pesma doneti puno para. To siroče je bilo Žeca a Radetu je ta pesma veoma draga pa je stoga rado i izvodi. Ne pričajte o nečemu što ne znate!!!

14. Tako je Roki, naša religija i radejacija to propovedaju!

15. Ne pričajte o nečemu što ne znate!!

+9484

16. Recu samo ono sto je chaos marincima rekao ultra space marines Clerk : DIE HERETICS! :D

17. Jubilarni petstoti post !

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.