Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. posavetuj se sa vukašinom on može i da ti donira...

2. ja sam tu da vas uputim ako vam se pegla pokvari ili televizor, ili da iznesem kakvu komodu....

Ahahahahaha, more... Kad si se tako lepo ponudio, sad ćemo mi da ti uvalimo koju komodu da tegliš. Ajmo dame, brzo, dok se nije predomislio! :D
    Gde si ti bio kad smo se selili... Eeee, neke magarce od ormana sam sa ćalom teglila, nema smisla, stvarno. :)

Koje ulje je najbolje za dizelaša? Ha? Ha? Sad vidiš kako je :D

E, priznavam. PobediJo si, kolega. :) Nači, kad mi se pokvari pegla, tebe da zovemo. :)

3. E, Gogo, naš šta je fora... Koristila sam indijsku kanu i bila mi je super. Ondak su mi rekli da treba još jednom da se farbam da bi se boja onako skroz primila i mama mi je uzela neku mnogo skuplju egipatsku. izgleda da je kosa nije dobro primila, odmah je počela da se peruta, jedva sam je dovela u red, što kažeš od kane zavisi... Ali prva mi je još omekšala kosu, ako je to uopšte moguće. A imam kosurinu, frizerka kaže za izvoz. :)
    Odma ti se primilo? Strava. I ja sam jako bleda, ali imam smeđu kosu i oči. Ipak mi se uklapa malo svetlija boja kose.

4. Narafski,bre-ako imaš tako bujnu kosu i lep,svetao ten-nema da se omaši! :))

5. Mrzela sam je kad sam bila mala jer me je strašno čupalo kad me baka češljala. :)
    Sad ako me mrzi, neću je očešljati, mogu i ja malo da klošarim. ;)

6. Ahahaha,moja kosa je ravna ko daska,ali je tanka vlas-pa se umrsi neopevano :)
    Meni je trauma bila češljanje,čak sam pravila (kao klinka) spisak stvari koje mrzim,a na prvom mestu je bilo -pogađaš,češljanje :)))

7. (kao klinka) spisak stvari koje mrzim,a na prvom mestu je bilo -pogađaš,češljanje :)))

Ovo sam onda od tebe nasledila. :DDDD
    Brez obzira, kad sam čula da si tako brineta i svetle puti i plavo-zelenkastih očiju... Mora da jako lepo izgleda. I plava boja ti ondak odgovara, mada mislim da zbog okica crvena onako baš daje šmek na tako okean zelenkaste oči. :)

8. A,sad...:blush: :))
    Bilo fino,al' sad mi nekako više odgovara ova plavojka u meni :))
    Crvenokosa JA ume da me razjari-pa budem malo nezgodna :)) Na studijama sam bila zift crna-sa onim plavetnim sjajem ,imala onu "Valentina" frizuru (malo longer verzija "Valijanta") -ko iz stripa da sam išetala,hahaha :))
    Sve nijanse sam izređala :))

Idem da se nadžonjam,ulovio me virus,pa sam sva njanjava. :))

9. Idem da se nadžonjam,ulovio me virus,pa sam sva njanjava. :))

Aj... U zdravlje. :*

Iz stripa, a? Verujem, crno na bledo, ali ne ono gotik sranje... Kao neka čarobnica, nova Morgana Le Fej. :)

10. i tako moje zenke 'mesto da rade po kuci da usisavaju triput dnevno nebi li odrzale svoje guzove zategnutim one vise na vukajliji i samo kvasaju u sirinu...

11. ne lupaj pajko, da nas nema ovde ti i tebi slični bi presvisli...priznaj.

12. ne lupaj pajko, da nas nema ovde ti i tebi slični bi presvisli...priznaj.

da

13. evo da se upišem u klub plavuša-farbanih doduše...
    ja htela skoro da pređem u crnke, onako baš zift al me nešto strah da ne delujem bledo..šta znam

14. Pravda za PLAVUŠE!!! Kakvo crno, šta ti pada na pamet????

15. ma nemam pojma smara me nešto..delujem mnogo nežnkasto..:)irtitira me to
    al ne mgu da se prefarba, mnogo volem plavu kosu..:)

16. ja volim kad onako malo vise

17. Ja prešla iz riđe u svetlo smeđu i mnogo sam lepaaaa :D

18. Ja sam se bila zaljubila u crvenu kosu Ksenije Pajcin.
    I sad je imam. Istina nije onako duga, al je zadovoljavajuca.:)

19. @ KAKANA: joj ta boja je prelepa ali užasna za održavanje :( Koju kupuješ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.