ne,ne,ne,ne decko...bila su povredjena kada sam pomislio da ti mislis da se nije meni obratio,hteo sam da svisnem :D cvorce,vrabce je opet bolje nego da si mi rekla :'konju jedan,majmune,stoko,svinjo itd".ovako je i ok,dobro sam prosao :p
ovo nase sklostvo nije ni za kurac.nema seksualnog obrazovanja.mada ja kad sam skolovala,bile neke radionice,svake druge nedelje u 6om razredu.pricali o odnosima svakojake vrste.moralo se prisustvovati.
Jesi pitao mene ili Gogu?
mene
Izvini čvorka.
pazi malo,vredjas moja onlajn osecanja.to mu cvorka dodje k'o neka ptica koja lici na vrabca :D
Vrabac je umiljata životinjica.
dzivdzan.mos tako i nekog gancija da nazoves.tako se u ns zovu gancijii
Vrabac je zaštitni znak Beograda, tako da nije uvreda. Rasprava bespredmetna :-P
vecno, nerazjasnjeno pitanje http://www.ana.rs/ forum/index.php?topic=109602.0 Idemo, rasprava.
Ahhahahaha
Migolji mi
se
kurčina
ko kaze da je uvreda.imate simbol,mi tako zovemo gancije...jebi ga,kulturoloske razlike ;)
Pa tebi su bila povređena onlajn osećanja, ne meni :)))
ne,ne,ne,ne decko...bila su povredjena kada sam pomislio da ti mislis da se nije meni obratio,hteo sam da svisnem :D cvorce,vrabce je opet bolje nego da si mi rekla :'konju jedan,majmune,stoko,svinjo itd".ovako je i ok,dobro sam prosao :p
Alene oprosti, nisam znala da si tako osećajan, neće se ponoviti :)
ako je neka fora sa alenom,nesam skolovala,pa ne znam,al nisam alen,..jesam osecajan,emocije naviru,promene raspolozenje.pms,razumes me :)
Oprosti, evo objašnjenja :)
http://www.youtube.com/watch?v=2zr9qmPl0wc
samo moja asocijacija kada se nekome izvinjavam, oprosti.
aha,sada je jasnije.sve ti je oprosteno,znas kako je kada je pms,sve te nervira :P
Ne znam, nismo to učili u školi.
ovo nase sklostvo nije ni za kurac.nema seksualnog obrazovanja.mada ja kad sam skolovala,bile neke radionice,svake druge nedelje u 6om razredu.pricali o odnosima svakojake vrste.moralo se prisustvovati.
Moja nastavnica biologije u petom namerno preskakala i lekcije o razmnožavanju ameba...tako da ja nemam nikakve osnove...
ne beri brigu,bice sve ok,mlada si ti,ima vremena...
Znam, hvala ti...čitam, pitam, gledam animal planet...