Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Nije valjda da sa partnerom pričaš kako si očijukala u GSP-u? ;)

Jesi pitao mene ili Gogu?

2. pazi malo,vredjas moja onlajn osecanja.to mu cvorka dodje k'o neka ptica koja lici na vrabca :D

3. Vrabac je umiljata životinjica.

4. dzivdzan.mos tako i nekog gancija da nazoves.tako se u ns zovu gancijii

5. Vrabac je zaštitni znak Beograda, tako da nije uvreda. Rasprava bespredmetna :-P

6. Konacno i mi zene da dobijemo odgovor na ovo
    vecno, nerazjasnjeno pitanje http://www.ana.rs/ forum/index.php?topic=109602.0 Idemo, rasprava.

Ahhahahaha
    Migolji mi
    se
    kurčina

7. ko kaze da je uvreda.imate simbol,mi tako zovemo gancije...jebi ga,kulturoloske razlike ;)

8. Pa tebi su bila povređena onlajn osećanja, ne meni :)))

9. ne,ne,ne,ne decko...bila su povredjena kada sam pomislio da ti mislis da se nije meni obratio,hteo sam da svisnem :D cvorce,vrabce je opet bolje nego da si mi rekla :'konju jedan,majmune,stoko,svinjo itd".ovako je i ok,dobro sam prosao :p

10. Alene oprosti, nisam znala da si tako osećajan, neće se ponoviti :)

11. ako je neka fora sa alenom,nesam skolovala,pa ne znam,al nisam alen,..jesam osecajan,emocije naviru,promene raspolozenje.pms,razumes me :)

12. Oprosti, evo objašnjenja :)
    http://www.youtube.com/watch?v=2zr9qmPl0wc

samo moja asocijacija kada se nekome izvinjavam, oprosti.

13. aha,sada je jasnije.sve ti je oprosteno,znas kako je kada je pms,sve te nervira :P

14. Ne znam, nismo to učili u školi.

15. ovo nase sklostvo nije ni za kurac.nema seksualnog obrazovanja.mada ja kad sam skolovala,bile neke radionice,svake druge nedelje u 6om razredu.pricali o odnosima svakojake vrste.moralo se prisustvovati.

16. Moja nastavnica biologije u petom namerno preskakala i lekcije o razmnožavanju ameba...tako da ja nemam nikakve osnove...

17. ne beri brigu,bice sve ok,mlada si ti,ima vremena...

18. Znam, hvala ti...čitam, pitam, gledam animal planet...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.