Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Marjanović, Paunić, Milosavljević. Neko od ove trojice. Ukoliko Novica i Bjelica budu zdravi.
ma gde moze paunic da ispadne...najspremniji fizicki i odbrani kida...ne znam.
Pa dobro. Onda neko od ove dvojice. Milosavljević sigurno.
Најбоље Марјановић да испадне, једино ако се Дуда не сажали на њега. Осим висине овај децхко нема ништа. Већа рупа и од Косте.
milosavljevic sigurno...za bobija nisam siguran. treba neko takav, cisto da ih preplasi u reketu. :)) napravi nekolko penala, zaustavi lake poene.
a s druge strane sto slati novicu i bjelicu ako su roviti...jeste da je jedan novica ali opet. ma najbolja stvar oko svega je sto o tome Duda odlucuje, samo se prepustis i uzivas, gledas tekme. ne moze on da omasi oko izbora.
Ne znam... Uz Krla i Kostu tu su još i Mačvan i Novica (ako bude zdrav) koji su krilni centri, tako da oni mogu na kratko da ih odmene. Tako da, gledajući sa te strane, mislim da Marjanović ispada.
'Оћемо да их пустимо вечерас да се зарадују мало, м?
Ne bi trebalo. Boriće se za Mitrovićevu jahtu.
Zasto li je zvao ovog Tepica mentola..
IDEMO SRBIJA. DA IH JEBEMO JOŠ MALOOO!!! JEBI TE IM KEVU!!!!11
edit: Mora da se nastavi tradicija da ih oderemo na svakom turniru i u svakom sportu u kom igramo!!
blamaza..
pa sad... dal je jebi te ili jebite bitno je da oni budu jebani
Da li neko ima link prenosa? Neće preko atdhe-a.
http://livetv.ru/en
Imaš na tom sajtu.
Izvini, ne daju tu. Ovde ima sigurno:
http://fromsport.com/
Na HRT-u kaže komentator :"Zabija nam ga Krstić iz drugog plana..."
МА ДОКЛЕ ЋЕМО ВАС ЈЕБАТИ БРЕ??????????? ДОКЛЕ????
Мало ми их жао... Замисли да си Хрват и да навијаш за репрезентацију. Колико је то човече нервирања у мање од 15 година.
Šta je ovo? 13:0 serija? A jebote, propustio sam to.
Rutinski, iako nismo odigrali dobru tekmu.