Ne znam da li je igdje bio prenos sinoćne tekme s Kanadom... Kako čitam, bilo je oscilacija, ali dosta igrača je imalo solidan učinak, tako da na kraju-opet pobjeda. Bogdanović proradio (19), otprilike takve ili malo slabije partije očekujem i na prvenstvu... Iznerviram se kad vidim da Katić za svega 13 minuta može da stavi 12 poena, a nekad za 35 ubaci 3. Priključili se i Bjelica, Kalinić i Teodosić sa asistencijama i skokovima... Mislim da možemo još računati i na ozbiljne učinke Krstića i eventualno Mitrovića, Raduljice i Štimca poneku tekmu . Tako da solidno to sve djeluje, ako se po običaju ne useru.
Марковић ме пријатно изненађује из текме у текму, оно, сви га доживљавају као радника на терену који повремено убоде нешто. У задње време доста константан и изгледа да је почео да верује у свој шут.
Da, Marković je dao jedan koš i ubo dva slobodna za preko 17 minuta igre. Asistencija - 0! Tanko je to za jednog pleja Tilmo jebogati. Morao bi bar više da pokušava na ovim tekmama. Jebiga, trojka je uvijek kurva, mora se šutirati, a kad neće-neće. Imamo mi igrače koji znaju da je ubodu, kad bi se fino rasporedili - mogli bi do prosječno 9 trojki po tekmi minimum.
Dobar je Stendža...potpuno drugačiji plej od Tea, pride odličan odbrambeni igrač (najbolji u reprezentaciji, ako smem da primetim). Šteta zbog Nedovića, mislim da se Joviću smeši put na SP, a realno prvi bi Sinovec pre trebalo da dobije priliku...Pri tom Jović u drugoj polovini sezone, više je bio povređen nego što je igrao.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Симон погађа тројку за победу у финалу која ће бити поништена због Рашковог фаула у нападу
Сумон погађа тројку,
начи да је србија финале играла 5 на 3?
I pokazuje ono njegovo karakteristično "Ne čujem vas", a Španci nevera.
http://mondo.rs/a715757/Sport/Kosarka/Ozbiljna-povreda-Nedovica.html
JEBEMU SUNCE
Počupo mu Dule legamente iz stopala.
LOL, HAHAH, BU aajajjaaj, kolko duhovito. Bolje izbriši post dok nisu drugi videli, manja sramota.
rasni i dzoni su isti tip likova, oboica su tribinu videli samo preko tv ekrana, a najbolje se razumeju u sve...he he he, deca.
Ne znaš ti Pezose koliko može da se vidi preko TV-a. Kažu više nego kada si na utakmici.
до курца
http://sport.blic.rs/Kosarka/Svetska-kosarka/257184/Blicsport-saznaje-Nedovicu-naprsla-kost-stopala-ne-ide-na-Mundobasket
И ние неки играч. Ние га требао ни звати.
Neki pokreti podsjećaju na očeve. :) Čeka ga svijetla budućnost, tamo će postati zvijer. Nadajmo se da će izabrati Srbiju.
http://www.youtube.com/watch?v=JxKol1iQdao
Mamu im jebem Američku u svakoj hali po zastava, a kod nas i ona na zgradi Vlade se iskrzala, nemaju para da je zamene.
Koj kurac, jel ovaj neki matori koji igra zdecom?
има и код нас у халама по застава, пакле
ко да је битно, јебо заставу…
Šalabe lupa on njima bondže, i sve, viši od svih za glavu ipo. Ne kažem možda bude nešto od njega, al sad gledati, mnogo je to rano.
Ne znam da li je igdje bio prenos sinoćne tekme s Kanadom... Kako čitam, bilo je oscilacija, ali dosta igrača je imalo solidan učinak, tako da na kraju-opet pobjeda. Bogdanović proradio (19), otprilike takve ili malo slabije partije očekujem i na prvenstvu... Iznerviram se kad vidim da Katić za svega 13 minuta može da stavi 12 poena, a nekad za 35 ubaci 3. Priključili se i Bjelica, Kalinić i Teodosić sa asistencijama i skokovima... Mislim da možemo još računati i na ozbiljne učinke Krstića i eventualno Mitrovića, Raduljice i Štimca poneku tekmu . Tako da solidno to sve djeluje, ako se po običaju ne useru.
Богдан за три поена шутирао 3-10, Бјелица 1-6. Са таквим испуцавањима можемо само Канаду и да победимо, једва.
http://www.b92.net/news/pics/2014/08/04/3420183953dfca1aaf76a252692677_640x334.jpg
Марковић ме пријатно изненађује из текме у текму, оно, сви га доживљавају као радника на терену који повремено убоде нешто. У задње време доста константан и изгледа да је почео да верује у свој шут.
Da, Marković je dao jedan koš i ubo dva slobodna za preko 17 minuta igre. Asistencija - 0! Tanko je to za jednog pleja Tilmo jebogati. Morao bi bar više da pokušava na ovim tekmama. Jebiga, trojka je uvijek kurva, mora se šutirati, a kad neće-neće. Imamo mi igrače koji znaju da je ubodu, kad bi se fino rasporedili - mogli bi do prosječno 9 trojki po tekmi minimum.
Dobar je Stendža...potpuno drugačiji plej od Tea, pride odličan odbrambeni igrač (najbolji u reprezentaciji, ako smem da primetim). Šteta zbog Nedovića, mislim da se Joviću smeši put na SP, a realno prvi bi Sinovec pre trebalo da dobije priliku...Pri tom Jović u drugoj polovini sezone, više je bio povređen nego što je igrao.
Sad ide snimak na RaiSport2, ko ima kablovsku. Kod mene na TotalTV kanal 245.