Repstacija sporta Košarke

1. Što se tiče priprema:
    Teodosić - Ne trudi se previše, čuva se za evropsko, ali svakako sjajan, nekoliko magičnih asistencija i driblinga.
    Tepić - Taman steknem utisak da se jako popravio u odnosu na onu katastrofu prošle godine, on krene na dvokorak i ispadne mu lopta iz ruku ili neka slična glupost. U svakom slučaju, deluje dosta bolje nego prošle godine.
    Paunić - Po meni igrač koji uvek jako dobro odrađuje svoju ulogu na terenu i vrlo konstantan.
    Bjelica - Tek je proigrao posle povrede. Nije blistao na prethodne dve utakmice, ali valjda će biti spreman do početka evropskog. Ne mogu da se otmem utisku da je nekako slabašan u duelima, a opet je vrlo koristan jer igra na svim pozicijama osim centra.
    Marković - Po meni jedan od najboljih igrača u reprezentaciji, brz, skočan, snažan, dobar pas, fantastičan u odbrani, odlično simuliranje i iznuđivanje faulova u napadu. Jedino što jedva pogađa koš i sa linije za slobodna bacanja, tj. ima očajan šut, ali nema veze dok odrađuje sve ostalo.
    Tripković - Non-stop se za njega provlači priča kako ima sjajan šut, rođen u Čačku, oprao ruke u Moravi, dobio natprirodne moći, itd. Možda sam ja slep, ali ja nikako ne uočavam tu nešto spektakularno, čak šta više, ne mogu da verujem koliko otvorenih šuteva uspeva da promaši. A s obzirom da mu je uloga u timu jedino da šutira, trebalo bi više da zapne na treninzima.
    Kešelj - Jako dobar, od njega očekujem mnogo na evropskom, posle odlične igre prošle godina na svetskom i sasvim solidne na ovim pripremama. Stvarno je neverovatno da je to istini onaj Kešelj što je igrao u Zvezdi.
    Krstić - Nikako mi se ne sviđa njegova igra, previše siluje loptu, čak i kada je okružen četvoricom ne razmišlja o tome da je vrati nekom od bekova. Ali opet, nažalost, boljeg centra od njega nemamo. Jedino možda Miličića, ali teško da će on ikad više biti pozvan.
    Perović - Nikad u životu nisam video goreg igrača, on nit' zna da hoda, a od prijema i kontrole lopte ću osedeti skroz. A opet, ako Duda misli da je koristan, onda sigurno jeste.
    Savanović - Ne znam šta mu bi protiv Nemačke, direktno nas je odveo u poraz na tom meču, onim nerezonskim šutevima pred kraj i izgubljenim loptama. Inače Savanović je kralj, on bi mogao da bude MVP predstojećeg prvenstva. Čovek dominira ovom igrom.
    Milosavljević - Jako dobro deluje na ovim pripremama, odlično odrađuje sve što se traži od njega, vrlo dobar šut.
    Rašić - Nekako mi deluje nesigurno, ima dobar šut, ali dok ima loptu u svom posedu, deluje dosta panično. Mislim da bi njemu mnogo više odgovaralo da bude dvojka nego kec.
    Mačvan - Što nije malo viši, pa da bude prava ona teška petica, to nam je očajnički potrebno. Odličan je Mačvan, ume da plati ponekad ceh neiskustvu, ali to je normalno za taj uzrast.
    Marjanović - Kosta Perović 2.
    Veličković - Bilo bi dobro da se on oporavi i odigra poslednje pripreme u Londonu i eventualno spremi za evropsko, odličan igrač.

Očekujem zlato na ovom evropskom.

2. Nije los Krstic,ima dobar sut i na svakoj utakmici ima prilican broj poena.Ali centar mora mnog vecu ulogu da igra.Vise skokova prosecno ima Markovic od njega.Istina je da ponekad sili sut.Po meni uz Milicica bi mogli do zlata.Ja se secam da je on igrao kod Dude u kvalifikacijama za Eurobasket 2009,ali mu ocito nije zaboravio neodazivanje na predhodna dva takmicenja.

3. Tripković - Non-stop se za njega provlači priča kako ima sjajan šut, rođen u Čačku, oprao ruke u Moravi, dobio natprirodne moći, itd. Možda sam ja slep, ali ja nikako ne uočavam tu nešto spektakularno, čak šta više, ne mogu da verujem koliko otvorenih šuteva uspeva da promaši. A s obzirom da mu je uloga u timu jedino da šutira, trebalo bi više da zapne na treninzima.

ne bih se slozio, nece ga toliko sut na pripremama, ali vise je vremena prosle sezone provodio na klupi nego u igri i tu treba traziti razlog slabih partija, ali verujem da ce ga doterati duda u red do prvenstva....

Krstić - Nikako mi se ne sviđa njegova igra, previše siluje loptu, čak i kada je okružen četvoricom ne razmišlja o tome da je vrati nekom od bekova. Ali opet, nažalost, boljeg centra od njega nemamo. Jedino možda Miličića, ali teško da će on ikad više biti pozvan.

krle je i vise nego dobar za ulogu koju mu dada daje, on i teo ce verujem biti strasan tandem i u reprezentaciji i u cska.... milicic sigurno nece igrati do olimpijade, jer duda ove momke priprema i uigrava vec tri godine i vecih promena nece biti, posle londona videcemo....

Perović - Nikad u životu nisam video goreg igrača, on nit' zna da hoda, a od prijema i kontrole lopte ću osedeti skroz. A opet, ako Duda misli da je koristan, onda sigurno jeste.

perovic je izuzetno koristan u reketu zbog svoje visine (2,17), kao i marjanovic, setimo se samo polufinala protiv slovenije na proslom evropskom, kosta je bio sjajan, kao i protiv rusije, on je vise nego dobar da zameni krstica, uostalom da nije, ne bi igrao u barseloni....

ja mislim da smo mi jedini na ovom evropskom koji sa celom petorkom (teodosic, tripkovic, keselj, novica, macvan npr.) mogu sutirati trojke....

4. E jebi ga... Tek sad bi nam značio Raković, iako je ovaj centar, slične su visine, a i Milovan je imao dobru sezonu pred sobom...

5. Mnogo favorizuju Turke, ekipa im je mnogo losa, preporucio bi im da batale basket i da idu u penziono da igraju preferans...

6. Ti si ih gledao protiv Srba, kada im nisu igrali najbolji igrači... A i mi smo krenuli ranije sa pripremama. Nikad se ne zna.

7. ma onaj asik je petarda... erden isto. turkoglu ima neke ishitrene suteve i tu je zbog atmosfere....ALI KOGA BOLI KURAC ZA JEBENE TURKE! OVO JE TEMA ZA NASU REPREZENTACIJU.

8. Stvarno Džanki, koji ti je kurac s Turcima? hahaha

9. Jel ima negde prenos na netu? Ne mogu da nadjem nigde.

10. Jel ima prenos nedje na televizoru jebo ga einis

11. Jok... Kolko ja vidim... :(

12. Englezi izgleda pokrivaju kamerama tek poslednja dva dana turnira, tako da ništa od prenosa.

Inače, 10 razlike je za hrvate.

13. Добили кроасани 83:71. Ја пратио преко лајв-скора. Почели смо ок друго полувријеме, приближили се на 4 а онда оплели ови неку опасну серију. Углавном, консантно су имали предност. И ладно смо изгубили сваку четвртину. Јебеш га.

14. Kolko li je sad slavlje kod njih lololo

15. Još nigde nema ni strelaca, niti ko je igrao, valjda će objaviti uskoro.

Sa facebook strane FIBA:
    "The Olympic Test Event isn't being televised, but you can follow everything at http://london2012.fiba.com​/ and on Twitter at http://www.twitter.com/FIB​A "

16. koja smo mi govna...izgubili smo od hrvata, pa sta!? pripremne su, tekme, isprobava se, njih mozemo da bijemo kad ocemo...ali komentari klinaca na sportalu!

DUDO TI SI GOVNO, DE JE MILICIC, cak sam video komentar...JERETIN JE MORAO DA IGRA ZA NAS....alo!!! jeretin?!

govna smo...ali osvajamo EP.

17. JERETIN JE MORAO DA IGRA ZA NAS..

Hahahahaha...Ma, ovo nije nikakvo merilo. Što se više bliži prvenstvo, mi igramo sve "lošije". Isprobava Duda sve i svašta, zna čovek šta radi.

18. Nigde ni'e bio prenos..govno

19. DZANKARA JE NAMESTIJO DA HRVATI POBIJEDE