Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/257382/Veliki-udarac-za-Amerikance-Durant-se-naprasno-povukao-iz-reprezentacije
Nije baš naša reprezentacija, ali nakon ovoga Španiji ide titula.
Jebali vas Spanci...moze li neko da okaci squad Amera za predstojece svetsko?
otpali su sa spiska i dzon vol i bredli bil....
trenutni spisak je
derik rouz, kajri irving, entoni dejvis, stef kari, klej tompson, dzejms harden, kajl korver, demarkus kazins, cendler parsons, gordon hejvord, demar derouzan, demijan lilard, kenet farid, andre dramond i mejson plamli.
i jos trojica treba da otpadnu, verovatno korver, plamli iiiiiii jos jedan....
Мислим да се Амери бију у главу јер не знају како ће без Дурента.
Овде имате саставе свих репрезентација до пре три дана.
http://www.acb.com/redaccion.php?id=104708
Sasvim dovoljno da karaju Spance...
Да ли неко стварно мисли да се Американци неће прошетати кроз првенство?
oce li biti B92 fantaaaziii?!?!! ili neki bilo koji?
Ja mislim. Igraju finale sigurno (projektovano sa Špancima) ali će se šetati samo kroz grupu, eventualno prvi nok-aut meč.
Да ли неко стварно мисли да се Американци неће прошетати кроз првенство?
Upravo. Nemojte se zavaravati ljudi bre, kao da nikad niste gledali svetsko...polako postovi vasi prelaze u transfer..cuj Spanci osvajaju...pa cak i bez Duranta, Spanci imaju recimo 15% sanse ako ne i manje
E da, mogli bi pikati Fantasy neki :D
амери би освојили да је петорка тиг, чендлер, шамперт, вупи голдберг и вуди ален.
едит- вупи голдберг тренер, као у оном филму хехе
Pa da se ne zezamo, Ameri sem Farida nemaju ozbiljnu četvorku, a i od njega u ligi ima masa boljih. Tj. mislim da Španci ima da ih tamane pod košem u finalu, što će reći da će okršaj bekova da odlučuje. Plus x faktor eventualni - prljavi Rudi Fernandez, mrzim ga, al dušu je dao za lomljenje mečeva
Dobro ajd možda sam malo istrčao ko magarac pred rudu, ipak su tu Obrva, Kazins i Dramond. Male šanse za Španiju, al nikad se ne zna
Razočarao me Sale, očekivao sam poziv. Mlad sam, mogu da igram pleja, pa još i levoruk KUŠ BOLJE
ја добро гађам тројке, боље од симона свакако, могао бих да играм неко ниско крило до јаја
Zašto mislite da će španija pored nas igrati u finalu
JEBAĆE ŠTIME AMERE
ljudi, ljudi vratija se štime
Ide solidno pik, mada nam je pozicioni napad jadan. Defanzivne rotacije često i dobre, mada Burusis je baš lud danas, jebemliga, ovo bi trebalo pobediti, ali nije da smo baš loši...
Radulja, Radulja ajmo sad
јел нормалан овај?