Е, сад озбиљно... Није ми било жао ни да нас чукну 15 разлике, а да симоновић одигра овакву утакмицу. Јесте сад да ће да се вади на ово увек, и кад одигра са 0 поена целу текму као што хоће, ал' ми некако мило што сам га видео да стрпа ујама 24 поена, искрено, нисам могао ни да сањам овакву његову партију. И није бацао камење с рамена, некако је стабилизовао шут, делује естетски лепше.
едит: а сутра против француза 2 поена, то му је максимум.
Koliku dozu sportskog bezobrazluka ima Bogdan, ja ovo skoro nisam video. Odigraš celu tekmu ko kurac i onda opališ preko dve ruke trojku za pobedu. Jebe se njemu što je njegov saigrač pre toga ubacio sve što je šutnuo, on je rešio da je da i to je to. Igračina.
јеботе овај ђорђевић је стручњак за тренерски посао колико и тилмо
по чему си то извалио шта кењаш
БАМБАМБАМБАМ
AHAHAHAHAHA
OPET CEMO IH JEBATI U POSLEDNJOJ SEKUNDI
ЕВО ТИ ИГРАЧИНА ПИЧКЕ ЈЕДНЕ
JEBI USTASEEE
LOMI BOGDANEEEE
Е КОНАЧНО ГОВНО МАЛО ИЗВИКАНО
Koliko mi je toplo oko srca kad sam video Saletov osmeh posle Bogdanove trojke
To je to, klasično karanje 20 godina, šteta što ovo nije neka osmina finala SP bila
хахаха дал смо заиста сумњали да их нећемо добити у последњој секунди? :Д
ЈЕБО ТЕ ЉЕБ ЈА МИСЛИО ОВАЈ ИЗЈЕДНАЧИО КАД КУРАЦ ОНО ЈЕДАН ЗА НАС
Ahahah decko koji obecava napljuvao Bogdana i kad je video da je grunuo trojku sa 9 metara obrisao post loool jako loše dečko
Tri igraca iz petorke nedostaju. Ima ovaj tim i srce i dosta rezerve.
НАВЛАЧИ КОМПЛЕКСЕ У ПРИЈАТЕЉСКОЈ АКО ЈЕБИ ЈЕБИ!
Е, сад озбиљно... Није ми било жао ни да нас чукну 15 разлике, а да симоновић одигра овакву утакмицу. Јесте сад да ће да се вади на ово увек, и кад одигра са 0 поена целу текму као што хоће, ал' ми некако мило што сам га видео да стрпа ујама 24 поена, искрено, нисам могао ни да сањам овакву његову партију. И није бацао камење с рамена, некако је стабилизовао шут, делује естетски лепше.
едит: а сутра против француза 2 поена, то му је максимум.
хаха ШТО СИ ОБРИСО ПОСТ БРАТЕ
шта је написо само сам бацијо поглед
Bogdanovic ko djordjevic pre dvajs godina, iz skoro identicne pozicije i u poslednjim sekundama.
Koliku dozu sportskog bezobrazluka ima Bogdan, ja ovo skoro nisam video. Odigraš celu tekmu ko kurac i onda opališ preko dve ruke trojku za pobedu. Jebe se njemu što je njegov saigrač pre toga ubacio sve što je šutnuo, on je rešio da je da i to je to. Igračina.
A Raško kako je prevrnuo čamugu lololo