Repstacija sporta Košarke

1. ееее то мрљо

2. Lazes. Napisao si da nema sut. Za ovo se banovi nekada dobijali.

3. Написао сам и да ти је кева курва, битно да то ниси прочитао.

4. Simonovica posle ove tekme treba precrtati, jer ce u narednih 20 tekmi imati indeks -50.

5. Нека, бар је усташама стрпао курчину а свеједно репрезентација неће ништа урадити на СП.

6. decko_koji_obecava

Написао сам и да ти је кева курва, битно да то ниси прочитао.

He he mica mawa

7. Ima li neki dobar stream RTS-a

8. DURENT SE POVUKAO JER ZNA DA NEMA ŠANSE DA BUDE MVP SVETSKOG PORED SIMONA

9. како играмо негледам

10. сасвим задовољавајуће с обзиром да не играју 2 главна и 2 важна играча. против европског шампињона.

11. која два главна два важна?

јел симон дефектни опет прца?

12. па не играју крстић тео бодан и недовић. а симон је опет грунуо једну трицу о таблу лоло ал имо и једно неуспело закуцавање из контре.

13. SI-MON M-V-P
    SI-MON M-V-P
    SI-MON M-V-P
    SI-MON M-V-P

14. хаха добар је симон, сад је куцо јако.

15. Monstruljica hladan kao spricer.
    A Simonu na zakucavanju bi mogao da zavidi i lebron licno

16. доброе доброе само да се не наложе претерано јер су добили шампиона, мора ово првенство да се одигра на нивоу јебему погачу у пичку керову

17. Ne sećam se da sam gledao Simonovića ovakvog, ni Raduljicu. Mada ovo su prijateljske, ali opet Simon se ozbiljno nameče da bude u dvanaest, a BRaduljica nam je drugi centar. Izgleda da je Micov sredio ono sa jetrom što ga je jebavalo.

Sve u svemu možemo da napravimo sasvim solidnu ekipu ako se sve složi. Da budu Krstić i Nedović zdravi itd.

Nego da li je neko primetio kada je Denda mag rekao da Francuzi imaju gubitnički mentalitet, i da se to videlo na prošlom prvenstvu? :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.