U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
odlicno igrali sinoc...jos da stefan markovic otkaze nastup na SP pa da nam se povecaju sanse pozz
Џанке, које место освајамо, шта да играм?
ne znam treba videti kazem ti da li stefa markovic igra na sveckom ili fala bogu otkazuje nastup poz
Marković MVP, to mi je draže nego pobjeda. Inače, ako su postojale sumnje da će Bogdan da bude igračina večeras su otkonjene. Samo, ne znam koliko su Turci ozbiljna ekipa, zar nisu oni na prošlom EP ispali u grupi il' tako nešto?
U reprezentaciji imamo dvojicu igrača koji imaju muda da šutnu kada god je gusto, možda i trojicu ali prvenstveno Teodosić i Bogdanović, ovaj treći je Bjelica.
Nekako sam sigurniji u Bogdanovića kada se tako lomi rezultat, valjda zato što mi je raznovrsniji od Teodosića, može šut a može i pod koš da ode, može ulaz. Može i Teodosić samo mi se čini da je tanji na ulazu od Bogdana, možda jer je Bogdan bolji atleta, bolji skok ima, duže ruke. Šta znam... Ne izgleda ovo loše s obzirom da ne igraju trojica maltene iz prve petorke.
Бјелица и муда не иду у истој реченици. Јесте овако одличан играч али тешко да ће да одлучује.
Pa ne znam jesu li muda ili šta, al često zna da opali sa 8 metara kad niko neće
Prije će biti bol u kurcu.
Inače, dobri smo, s obzirom da igramo bez Tea i Krleta, mada su takmičarski i prijateljski mečevi dvije priče. Bogdanoviću definitivno treba dati više prostora u napadu, igračina je to već sad.
Jes' da je Blic u pitanju, ali ova vest zvuči ohrabrujuće
http://sport.blic.rs/Kosarka/Svetska-kosarka/257846/Nedovic-Mislim-da-cu-igrati-na-Mundobasketu-dobio-sam-zeleno-svetlo-od-kluba
USA 1.72
Spain 2.00
Argentina 34.00
Greece 34.00
Brazil 34.00
France 34.00
Lithuania 34.00
Serbia 41.00
Croatia 81.00
bet365 kvote
Što su ustaše ovako slabo kotirane?
Ako je tačno za Nedovića, to je veliki plus, kad se već misli igrati "brža košarka".
bolje pitanje sto je ovolika kvota na ju es ej?
Posle ovih finih igara u BG-u kontam da će Đorđeviću bit skroz rutavo da odluči koga će da makne iz ekipe. Šta je sa Teom?
sklonice stimca to je sigurno, koji ce mu kurac, jedini igrac koji nista nije pokazao...
Zato što su Španci prejaki, igraju kod kuće, a kvalitet Amera, s obzirom da su najbolji otkazali, je otprilike kao u Indijanapolisu 2002. Imaju Španci lijepu šansu za zlato.
može neko da metne roster Amera za svjetsko
moze svasta da bude, ali opet su mnogo ispod kosa bez obzira na Gasola jednog i drugog...Kazns,Milsap,Dramond,Dejvis...a o spoljne pozicije ne treba pominjati...i dalje su oni favoriti, ali ono mozda im pruze neki otpor, ako ih mi ne eliminisemo pre toga lolo...realno ni jedna ekipa koji ne bi mogli da dobijemo...
Mi ne možemo ništa Amerima i Špancima, realno, dosta su kvalitetniji od nas. Ostale ekipe možemo dobiti, ali i izgubiti. Mlada smo ekipa, mogli bi se umiješati u borbu za medalju, ali isto tako i žestoko podbaciti. Mogla bi i sreća da nas malo pogleda...
Pa pazi, uvek.postoji ono, njima mnogo los dan, nama mnogo dovar, ricinus u hranu, vanilice sa cijanidom, prokislo kiselo mleko, preljute paprike :-)
Ne bih bas rekao Spancima da ne mozemo nista, jedino sto je kod nas sturo je cetvorka koju popunjavaju Mitrovic i Bircevic, Bjelica donekle....dok su kod njih Rejes, Ibaka i Gasol stariji...e da i Litvanci su onako standardno jebeni...mozda Brazil oni su jaki ispod kosa strasno ...