Repstacija sporta Košarke

1. хаха шта је било на дочеку нисам гледо?

2. suce ti jebem al je muta pijan ko majka

3. Давид
    хаха шта је било на дочеку нисам гледо?

Мута пјан, певање песама о Косову, качење монголоида по оним бандерама, рикање павијана из ТХЦФ-а, Милиграм. Стандардно.

4. jos onaj debeli pita da li je pesma pokidala.jebo mamu,di ja zivim...

5. хахахаха до јаја
    ај не сери песма је сасвим ок. и нико их не гура.

6. Јери певали ИГРА РОКЕНРОЛ ЦЕЛА ЈУГОСЛАВИЈА? Пишам ти се на дочек ако нису, онда су га џабе правили!!1

7. Miligram je definicija seljashtva, a THC je definicija retardiranosti, najgora jebena rep grupa, hvata me jak transfer kad cujem njihove ''pesme''...jadnici

8. Muta razvaljen, a i ako je, to je sve normalno

9. Морам овде да наставим расправу, јер је тема за СП закључана.

јебига мазање очију од стране медија да заборавиш да си данас и јуче и прекјуче жуљао к плус паштету хехе

јебига, кад будемо мало више радили и направили од овог говнета државу, нећемо се много оптерећивати тиме јер нећемо имати времена на бацање као што га сад имамо превише, генерално

Ово пише човек који забада шаком зид кад неко промаши пенал или полагање. Јебач оће да нам саопшти да је будала, али се свесно препушта томе. То могу да разумем, сапатник сам. Али:

о кошаркашкој нацији немојте причати ако имате имало мозга и очију у глави, кад будете успели да скупите 7-8 ортака да се поделите на три екипе и играте тричетри сата док вас клинци поред коша моле да их пустите једну партију, онда можете да помињете тај појам који је одавно постао фраза

Овде већ показује умне слабости, јер мисли да нисмо кошаркашка нација, зато што с њим нико неће да пика баскет. Да, нове генерације су генерално мање активне (као и у већини планете), тенис је узео део популарности, али то је само доказ више да је кошарка наша ствар, кад и у таквим условима, са мање мајстора него што смо раније имали узмемо сребро.

Shomy23

Ја не ниподаштавам наш успех, бити други на свету је велика ствар. Али будите мало реални и немојте упадати у еуфорију да смо кошаркашка велесила, јер увек може да нам дође тамо нека Словенија и посере нам се у живот као прошле године.

Француска '98. првак света, а 2002. у три меча у групи нису успели гол да постигну. Па следеће СП финале. Свакоме може да се деси кикс, погледај Бразил јебени који је симбол за фудбал. Вас двојица безуспешно покушавате да оспорите нешто, хватате се за појединости, а ширу слику нећете да сагледате. Ако увек имате тако уско и једнострано виђење ствари, онда не знам како сте савладали вештину безбедног преласка улице, на пример.

10. Sanitarni čvor

ko gura one cmareve sto su pevali onu sranje pesmu.satro neki reperi.

Играчи су тражили од њих да им направе песму, ако сам добро схватио. Пошто је Богдан био реко Рашку нешто као "ајде ти им се захвали, то су твоји другари, ти си их цимо".

11. brate bolje da ih nisu terali, svet bi bio bolje mesto sa jednim blamom manje

12. Стецане напоран си брате. Јел сам реко да сам задовољан ? Јесам. Јел сам реко да је ово огроман успех? Јесам. Јел сам навијао све време за наше, веровао у њих и ни у једном тренутку нисам ширио песимизам ? Јесам. Да би био спортска велесила, мора цео свет да те гледа као велесилу, а не да нам квота против Грчке и Бразила буде 3. Толико су високо мишљење имали о нама. И онда смо их изненадили и кренула је прича да смо најјачи икада док нам се амери нису посрали у уста. Имали смо добар жреб и искористили га, да смо налетели на цигане у четвртфиналу ти би сад први терао Ђорђевића и палио шпанску амбасаду.

13. Велесила са Штимцем, Бирчевићем, Катићем и Симоновићем. Хахаха

14. bolje da su dali Sandokanu i General Two da naprave pesmu, manje bi blam bilo a i kontam da bi bila bolja pesma

http://www.youtube.com/watch?v=SxPPROldTmY

15. Реко си да нисмо кошаркашка нација, а ја сам решио да ти објасним да лупаш јебене глупости и џаба сада покушаваш да ублажиш ствари користећи то велесила. А ако нисам терао Ђорђевића после 3 пораза у групи, онда сигурно не бих и због пораза од Шпанаца.

16. dajte da vidim slavlje, klip neki nesto

17. Ок, кошаркашка смо нација, надам се да си срећан. Драго ми је што ти је стало до мог мишљења чим улазиш у глупу расправу, одох да серем, мислим да сам добио пролив опет. Спортски поздрав.

18. Muta kad je uhvatio mikrofon sa ćelavcem & muslom ja pao na patos.

19. Тако. Отпоздрављам.

20. У праву је Стеван све.

Него, који курац се нисмо квалификовали за ОИ? Шарени је причао у преносу да јесмо, као финалисти и то. Је л' нас зајеб'о шупак?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.