Repstacija sporta Košarke

1. Стеване прекини да лупаш једине глупости

2. Koment sa B92:
    Momci svaka vama cast, i treba da imate svoj momenat. Ali meni se ne veseli, radije bih zivela u drzavi da je poslednja u svakoj sportskoj disciplini ali zato po uredjenju i bdp prva. Nekada se sa ponosom pevala himna, a cime sad da se ponosim, realno, sram me je sto sam ovca za sisanje, otimaju nam ko kako stigne, zivimo u drustvu u kojem sve manje ima empatije. Pre cemo da se okupimo na trgu da slavimo umesto da se okupimo da protestvujemo sto ljudima jos nisu isplatili obecan novac za poplave, a eto ih poplave opet u nekim krajevima...jasno je meni, ne mozemo da se pozicioniramo na negativnost onda bi mogli svaki dan da placemo ako ni zbog cega onda zbog stanja u Africi...ali ipak sam mnogo razocarana u nasu drzavu i ne mogu ni da se veselim zbog ovog svetskog i istorijskog uspeha. Vama momci kapa dole..
    (lejla, 15. septembar 2014 20:35)

Trulekse, što se predstavljaš kao žena?

3. http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-porazi-pobede-prociscenje-video/84886

Добар текст. У неким тренуцима превише бљутав и патетичан, али добар, нарочито крај.

4. Braduljica i Kešelj tuku veliku nektarušu u Šipovu. Dobro zasjajili okicama. Kešelj malo smoren jer ga rijetki prepoznaju. Bradulja ga podjebava zbog tog.

5. A ko je Kešelj uopšte?

6. Šalabe, reci čoveku da upali Twitter, šta se maskirao u košarkaša. Videćeš da će ga prepoznati ljudi.

7. Ne bih, bio mi je drag košarkaš, šteta što se sjeb'o...

8. јуче брадуља ишо у бањалуку да доврши тетоважу на руци, кешељ уместо да је јебо неке пичке док овај седи осам сати на столици он четово са нама са пуја на фејсу, ето колико је пропо

каже радуља је на рачун његове славе пре четри године добијао пизде а сад се обрнула ситуација јебига

9. Provodi se, boli ga kurac.

10. Šalabe čujem da ste pokrenuli inicijativu da Babin kajmak dobije ulicu, svaka čast, ali ispoštujte i darka da središnji šator janjskog sabora nosi naziv Arena Darka Miličića, i d ali je istain da je pjevaljci dao 500 evra da ne pjeva sa ŽIG

11. Istina, samo je problem što Raduljino selo nema ulicu, samo jebeni kamenjar i livadice između te 3 kuće. Izbori će ubrzo, možda nešto prokopaju.
    Za Miličića ne znam, on je davno bio sportista.

12. Gotivan mi Radulja, da l zbog srebra il ko zna šta li je, samo da odjebe ovu antragu Kešelja, upropastiće nam dijete, a i vidim ode u kinu po pare, nema od njega ništa na sledećem EP, kakoš u Kini poboljšati igru. A ovog salakrkana sam jedino mogao i zamisliti sutra na boljevini u barama kod Zmaja u svečanoj loži na tamiću.

13. Da ne znam da je Radulja košarkaš, pomislio bih da je neki debeli i mlitavi stranac, jbt koliko izgled vara. Neće pući on, igraće tamo do februara, imaće odličnu minutažu, čak bi mogao i napredovati, ima tamo dobrih košarkaša.
    Vjerujem da će Miličić prisustvovati koridi, ako koride uopšte bude, jer Zmaj je cikn'o skroz, pitanje je da li će biti ikakvog odaziva. Ja ću ići, da se ibratim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.