Repstacija sporta Košarke

1. А види ову накежену пиздурину Милутинова, маму му јебем.

2. Ljudovi, utakmica počinje u 19:30

3. Mislim, i ja sam pročitao da je u 19:00, ali izgleda da ili je to laž bila ili je prosto termin početka pomeren iz nekog drugog razloga

4. ни не гледа ми се овако са овим стримићима ко бедник неки, ЈЕБЕМ ВАМ ДЕЦУ РТС ТИЈАНИЋУ СИСАЈ КУРАЦ

5. Sporet bi provukli kroz obruc

6. Davide ne sviraj, odlicna je slika na strimu sto sam okacio.

7. RTS debili pustili crtac hahahah

8. дајте стрим

9. Usrase nam se u zivot, dali 16 poena za 4 i po minuta.

10. а добро, бар више не носе дресове са рукавима ко педери

11. Je l samo meni slepcu zabada slika na ovom linku? Ton ide normalno, ali slika secka.

12. мени забада до јаја, не може се гледа. јебем ти тијанићу мајку.

13. Ja danas sanjao da je teodosić umro na terenu, samo se skrko na trici

14. Otkako sam to napisao link proradio lepo.

15. Ala trče Parker i Dekolo, kao na igrici. Dobro se drže naši bez Teodosića.

16. 8:5 druga četvrtina... je l' to i jedni i drugi ne mogu vola prstom u dupe ubosti ili su odbrane tako dobre?

17. Puštaju podosta kontakta pod košem. A i vidi se da su neuigrani i jedni i drugi za sad, dosta promašenih polaganja.

18. tri na jedan kontru ne mogu da zavrse, jebem ih usta skrbava i glupog Nedovica.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.