Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Reservoir dog
MajstorBob7
BRAVO MOMCI!!! Ne možeš voleti svoju zemlju, a pričati ružno za nju!
Е баш можеш. Управо зато што је твоја, можеш да сереш по њој до миле воље.
Е баш можеш. Управо зато што је твоја, можеш да сереш по њој до миле воље.
јесте, све је тачно. ја сам чак једном бијо патријота, и хтео сам да одем да серем по хрвацкој, ал' ме цариници зауставили и вратили. и шта сам могао? до румунске границе би ми требало 4 дана, а ја сам морао и... исрао сам се по србији. ето!
но, ја сам бијо мишљења да кириленку треба супротставити марјановића.
надао сам се да ћемо марјановићем успети да заплашимо противнике, али курац, руси су навикли на то, чак имају и своје страшило, тако да од тог фактора изненађења нема ништа.
@nem0
Pa ti seri, al' ne zaboravi da ćeš posle jesti to, ako si pogrešio.
Моја су говна, јешћу их са слашћу. Јесам патријота ил' нисам?!
Srali mi, ili ne srali po reprezentaciji, kad dođe onaj trenutak da počne tekma, svima se srce stegne i pomislimo, Ajmo naši!!! I navijamo gubili 3 ili 30 razlike, tako da nema potrebe da se lažemo. Iskreno od mene.
Ја причам о срању по својој земљи и патријотизму, а ти о томе да ја лажем и да сам неискрена. И ја онда лош човек, да не кажем жена.
@nem0
O mi se povlačimo u vidu izvinjenja, nisam znao da si pol, vrste žensko, tako da ne bih bio tako grup tipa Kvge iz Popaja... lololo ja sam hteo da kažem da mi svi potajno očekujemo pobedu.
Блендамедведе, да ти није неки род Аца Стојановић?
Ма бежи бре, јебавам те све време, а не конташ. :)
Samo se vi raspravljajte, ja sam u prolazu, da viknem Srbija i odoh dalje...
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
јел има неких вести о Кркели?
Sve ti je oprošteno zbog avatara.
Vi ken du it!
ЈЕЛ ИМА НЕКИХ ВЕСТИ О КРКЕЛИ?
Коме је шта опроштено?
Krle bolje nego juče!
http://www.mondo.rs/s217693/Sport/Kosarka/Tepic-_Imamo_resenje_za_rusku_zonu.html
http://www.pressonline.rs/sr/sport/kosarka/story/175786/Ivkovi%C4%87%3A+Bi%C4%87emo+spremni+za+rusku+ekipu.html
Ма откад је пао Берлински зид руска зона није што је била...
Ja nisam nigde pročitao ništa o Krlu, jedino izgleda da Rašić neće moći da se oporavi na vreme.
A k'o što piše gore, Rusi igraju sa samo jednim klasičnim centrom, što može da nam olakša posao, ali zato imaju ubtačne četiri četvorke, koje menjaju centra.
У свему томе је једна ствар сигурна. Ми улазимо у финале.