Repstacija sporta Košarke

1. http://www.mondo.rs/s217745/Sport/Makedonski_mediji-_Idemo_po_zlato.html
    И да цитирам Дејс!-а: Шпанци падају следећи!!!1

2. Haha, koliko mi je drago što sam pogrešio u prognozi. Svaka čast Makedoncima.

3. Pu jebem ti život, kad sam ja našao da idem na basket! Kad mi je ortak rekao da je Makedonija dobila, nisam mogao da jebeno verujem! Koji carevi! A biće 100% repriza na 2. pa ću da gledam... :) Idemo bre momci do finala, a možda čak i zlato!

4. E ljudovi, izgleda igra Krsta!!! I u utorak i juče odradio redovno treninge. Dobro je.

5. Осветили нас Северни Македонци! Још ми њих да осветимо вечерас, па да у финалу против Мекејлебовског покажемо зашто је Паунић позван у репрезентацију!

6. @YouCantHandleTheTruћ
    Iz tvojih usta u Božije uši!
    Mada finale je realno ;-))))))))))))))))))
    Kosta će danas da objasni.
    Prošli put smo ih "pojeli" u 2. četvrtini. Petorka : Marković-Tepić-Bjelica-Mačvan-Perović
    , a kako si svi oni i sada u Litvaniji, i fit...Pametnom dosta.

7. Биће сутра наслов у новинама: "Распали се Руси и Литванци к'о Совјетски Савез!" :)

8. Само да онај Моња сломи руку на тренингу ако Бог да...
    Он утури кош за победу и словенцима и македонцима у последњој секунди... сад се спрдају да му фали још само Србија, да убије Југославију...

Сад када би се грци изложили што су им највећи непријатељи после турака ушли у полуфинале, па из ината укењају французе...машала...

Још једна ствар, нека ме неко исправи ако грешим, а ја мислим да то није случај.
    Па дал је могуће да ови из фибе, мисле да су људи толико глупи?? Читам нешто по оним њиховим сајтовима и они све трабуњају како се исплатило што су проширили првенство и да се резултати тога већ виде управо у Македонији, која је изненађење турнира, итд.

Ја колико знам, а мислим да знам, зато што сам пратио Црну Гору шта ради у квалификацијама, па мислим да сам чуо да је и Македонија изборила у квалификацијама прлаза на европско, а да су Босна и Италија заказале, али су накнадно ушле на турнир због ширења турнира.

И како Македонија може да буде резултат проширења турнира, када су они прошли и по старом систему? Овај систем им је нула... најбоље да убаце још 8 екипа, па лепо групе по 4 тима па ко у фудбалу...али ово у 4 групе, па од те четри групе нове две, а да не обраћају пажњу на јачину група...смешно...

9. ИДЕМО СРБИ!

10. Само да онај Моња сломи руку на тренингу ако Бог да...

Daleko bilo.
    Samo da Šarenac ne počne ponovo da guši sa HrjapaMonom...

11. Само да онај Моња сломи руку на тренингу ако Бог да...

Daleko bilo.

+ милијон за далеко било. Не бих волео да се повреди, волео бих само да одигра далеко испод очекивања.

12. Nije me Monija nikad oduševljavao, ali pročitao sam da je naovom prvenstvu rešio 2 tekme, doduše protiv Makedonaca srećno (trojka o tablu, važi što je to gađao).
    Kirilenko je daleko od onoh starog (sudeći po ono malo što sam mogao da ga gledam u NBA), ali im je za sada najkorisniji igrač (podbacio je samo protiv Makedonije).
    Da skratim priču, ako odbrana bude u najmanju ruku na nivou one kao protiv Nemačke, proćićemo dalje bez sekiracije.

13. Литванци тренутачно воде 1 разлике у последњој четвртини у борби за ОИ квалификације...

14. Nadam se da će da pojedu govno...

15. Задњи напад за Словенију, два за Литванце.

16. И наравно да је Лакович усрао. Каква су лузерска екипа ови Словенци!

17. А таман сам се понадала за Грке.

Него, шта сам рекла за Сашу? http://www.mondo.rs/s217827/Sport/Kosarka/Rasic_igra_Tepic_verovatno_ne.html

18. Ма ко их јебе. Него, онај Батум је јако зајебан... Штета за Тепића, није нимало занемарљив био његов допринос.

Ајде да пошаљемо Грцима Русе, па даље шта нам бог да!

19. Ima li neko link za RTS 1? Molim vas ako neko ima da posalje, ne mogu gledam ruske linkove.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.