U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Нема потребе. Тренутно Србија и Израел имају исти скор, 4-3. Уз претпоставку да ће и једни и други добити све до задње утакмице, довољна вам је било каква побједа и завршавате као други, са једном побједом више.
Да, али не заборавимо да имамо незгодно гостовање у Естонији које може да нас баци на четврту позицију.
'Оће курац...
hahhahahahha ko zna! Danas svi igraju košarku :D
Е ако се и то чудо деси да Србија изгуби од Естоније, онда батаљујте и кошарку и Европско и све.
Није проблем у пласману. Проблем је недостатак мотивације за ове квалификације. Не мора то ништа да значи, али треба најмање да покажу жељу бар сад кад су у прилици да доживе највећу бруку у историји. Ето им сад три утакмице да се докажу.
какав резултат у те 3 који обезбеђује пролаз?
Морамо да добијемо и Естонију и Словачку и Израел да би ишли директ, ако изгубимо од Израела у Арени онда смо 3. , и онда се гледа по групама 4 екипе које су завршиле на трећем месту са најбољим билансом иду даље.
Ja ovo ponavljam, već treći put... komentarišete samo posle poraza, ekipa je u krizi, loše igramo generalno, plus mnogo povređenih igrača...
Šut za tri radi samo protiv slabijih ekipa, i loše zagrađujemo, to je to...
isto kao i protiv Izraela...
uzdravlje.... :)
Apsolutno si u pravu, zaboravio sam da su Izraelci izgubili dva puta od Montenigersa.
Daj nemoj lupati, ako izgubimo od njih, ni ne treba da idemo na EP.
Sa druge strane, lepo se Šarenac zapitao šta nam je cilj: Da stvorimo konkurentanTIM i pokušamo da osvojimo medalju ili samo da se kvalifikujemo?
Ovo drugo čvrsto verujem da će da se ostvari, ali ovo prvo... Ne ide brate.
Nisam ja za neke radikalne promene, ali, što kaže Gusti, vreme je da se zahvalimo i Tepiću i Rašiću, a za Savana je objasnio u jednoj rečenici sve.
Doduše, ostajem pri stavu da smo sa Lučićem i Novicom duplo jači, bar u skoku. Provlaći se tu negde i Micov, ali još ga uživo nisam gledao, možda može biti od koristi, pošto ne verujem da lošiji možemo biti...
Ja bih ih na gulag poslao ako od Estonije izgubimo, štaviše raspustio bih repku...
Treba je već sada raspustiti zato što su dozvolili da se uopšte i špekuliše o plasmanu. BRE JEDNA CRNA GORA IMA SKOR 7:0, EJ, 7 POBJEDA A OVI NAŠI HOROSKOP IGRAČI 4:3! Sramota, aj da igraju sa Rusijom i Francuskom, ej, u grupi smo sa ESTONIJOM, IZRAELOM, ISLANDOM, SLOVAČKOM I PROKLETOM CRNOM GOROM i opet ne mogu biti prvi. Ej, bre, Estonija i Crna Gora!
Da su jači pa ni po jada, rek'o bi - jači su, jebiga, šta ćeš, ganjaj to drugo i amin. Al ne, naše primadone imaju vjerovatno pametnijeg posla nego da igraju košarku usta im se poserem dvometraška.
End.
буквално, ај да су јачи па и као, него то група неких анонимуса из неких непостојећих мини клубића у мизерној црногорској лиги. неки полуаматери, улични кошаркаши а ми као добијамо милионске уговоре а овамо нас деру такви слепци.
izgubih zivce juce
Nisam očekivao da će Lučić biti Baš ovoliko bitan, jeste on dobar i sve, ali nisam očekivao ovoliko da če zavisimo od njegovog odsustva...
Kešelj jeste dobar šuter, ali Ličić bolje gradi, skače, ide na ulaz... itd itd
Osnovna razlika je što je Lučić daleko borbeniji i igra mnogo bolju odbranu. Kešelja neće šut ko pre i to je to.
I to, a i Kešelj, ne sme, NE SME, da krene na ulaz kada ga neko čuva...
Ako se sećaš na Euru prošle godine, kaže Šarenac, Kešelj šutira prvi put bacanja u četvrtfinalu, nije smeo na ulaz dotad...
A šta reći o Savanoviću, toj ribici, tom abortusu od čoveka, tom mlitavom, nezainteresovanom kretenu koji zauzima mesto nekom mlađem igraču, čoveku koji odbranu ne igra a u napadu prodaje basketaške fore koje zna i moja baba na insulinu....Čovek koji u efesu daje po 20 poena na meču a za reprezentaciju igra kao degenerik koji to i jeste.
Od Kešelja igrač biti neće nikad. Pre je bar imao biceps i izgledao zajebano. I šutirao. Sad izgleda kao tuberkulotični pederčić. I ne šutira. Na tajmautu sam video da stiska mitiser na nepostojećem tricepsu. Bole njega kurci.
Tepić...u Vranju ga zovemo Grbča. Neko mi je rekao da je to igrač ''sjajne košarkaške inteligencije'' i da ''ima sjajan levi ulaz''. Pljunuo sam tog čoveka u oko.
Teo- prezirem ga, ali je najbolje što imamo. Više se ni ne nerviram kad forsira šut i izgubi loptu. On bar preuzima odgovornost.
Dudu je vreme pregazilo. Nek dođe neko što trenira Mega vizuru, Crnokosu ili KK. Ekonomac...totalni anonimus. Da se krene od nule.
Zapata mogu se složiti sa tobom za 99,9 % šta si napisao, ali ovo
Pa jel osvoji čovek evroligu pre 4 meseca...
Pa pregazilo ga posle.